Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2010 http://img5.mynet.com/ha5/u/ufo-eskisehir3.jpg Bir UFO hiç bu kadar net görüntülenmemişti! Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki Seyyit Battal Gazi Külliyesi'nin gece fotoğraflarını çeken DHA muhabiri İrfan Üstündağ'ın objektifine ilginç görüntüler yansıdı. Güncelleme:28 Temmuz 2010 13:17 Çekilen fotoğraflarda UFO iddialarını çağrıştıran 3 ışık kaynağının bulunduğu görüldü. İnternet sitesinde Seyitgazi ilçesinin tanıtımını yapmak için önceki gece saat 00.30 sıralarında Seyyit Battal Gazi Külliyesi'nin flaşsız fotoğraflarını çeken İrfan Üstündağ, bir süre sonra çektiği fotoğrafları bilgisayarına aktardı. Üstündağ, fotoğraflarda külliye üzerinde 3 ışık kaynağıyla karşılaştı. YÜZYILIN UFO GÖRÜNTÜLERİ KGB ARİŞVİNDEKİ GİZLİ UFO GÖRÜNTÜLERİ (GALERİ) http://img5.mynet.com/ha5/u/ufo-eskisehir2.jpgDaha önce külliyenin çok sayıda fotoğrafını çektiğini ifade eden Üstündağ ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.Çekim sırasında ışık kültelerinin farkına varmadığını anlatan İrfan Üstündağ, fotoğrafları bu konuda çalışma yapan uzman kişilere gönderebileceğini kaydetti. DHA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Machalat Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2010 güzel paylaşım,sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2010 Haber başlığını direkt olarak aktardım ama aslında görünmüştü. Antonio Urzi tarafından çekilmiş videoydu bunlar. Medya ve basınımızın konuyla alakası... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2010 artık komşu olmak istiyorum onlarla . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nilce Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 yıllardır bu haberleri duyarım daha küçücükken gece uyanır ufo arardım gökyüzünde... ergenlikde de ben buraya ait deilim gelip götürseler keşke die düşünürdüm... varlıkları kesin ama ancak onlar isterse görebiliriz kesin kanıtları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.