RasKeS Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2010 Merhaba arkadaşlar bugün astral seyehatı yine denedim 3 gündür deniyorum bugün nefes al ver 10a kadar say tekniğini uyguladım baya ilerledim bu taktikle artık istediğim zaman bütün vücudunun karıncalandı karnının çok pis acıdığı bölüme geliyorum fakat o ana gelnice hemen ruhumu çekiyoralr diyorum diyorum ozaman o karıncalanmalar azalıo bugün karnımda gıdıklandı aynı ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Acı hissetmemen lazım. Bazen ben de gaza gelip deniyorum. Gözlerim kapalı olduğunda gördüğüm karanlık bejleşiyor fakat yaşadığım durum çok hoşuma gittiği için gülüyorum ve konsantrasyon gittiği için başarısız oluyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RasKeS Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Peki Siz Hiç Başardınızmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2010 Astral seyehate bu kadar takılınmasını anlamıyorum... Sadece rahat olmak yeterlidir başarabilmek için. ben hiç ilgilenmedim ama gerekli oldugu her zamanda kendiliğinden çıkışım oldu... yanı neden bu denli yogun enerjı harcıyorsunuz kı astral seyehat ıcın... en rahat oldugunuz halı secın, uyku uyanıklık arası halınızde mis gibi çıkacaksınız zaten. ruya zannetmenız cok mumkun olacak, o denlı ruya gercek karısık bır deneyım... ugrasmayın, bilinc altınızda kodludur o , gerektıgınde cıkar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2010 insanın doğasında mevcut olan yetenekler bilinç altında kodlu bu doğru . Ancak kodlu olan bilgileri kullanma yetisi kişiden kişiye göre değişiyor. Kimi hiç çaba sarfetmeden uygularken , kimi yıllarca uğraşıyor . bu yüzden insiye sürecinde pratik bilgiden çok kişiye evrensel bilgi verilir . ki , kişi kendi kodunu çözebilsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2010 inisinasyon için gerekli yönlendireni bulmalı o halde önce... Kişi kendi efendisidir, kendini inisiye edebilir fakat, uzun uğraşların gerektiği bir durum varsa ortada birinin rehberliği şart... yani bir başına o kadar kasmaya gerek yok. evren döndürür gerekeni... hem astral seyehat parapsikolojık deneyimler arasında ılk sırada yer alıyor, ugras bıle gerektırmıyor... ben sımdıye kadar hep bu halıyle mı rastladım yoksa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.