suwerty Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2010 İlginç Test ( Einstein Zekâ Seviyesi ) Bir kağıt kalem al ve yanıtlarını not et, ve her soruya bir defa bakmaya çalış oldukça ilginç bir zeka tesi... ) 1. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır? 2. Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer? 3. Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum? 4. 30' u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti? 5. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var? 6. Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve birde mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... önce hangisini yakarsınız? 7. Adamın biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzaralı bir ev inşa ediyor. Evi kocaman bir ayı ziyaret ederse bu ayı ne renk olur? 8. 3 elma vardı ikisini aldım. kaç elmam var? 9. Musa gemisine her hayvandan kaçar adet aldı? 10. Chicago' dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh'da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland' da 8 yolcu indi, 6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia' ya vardığınızda şöförün adı neydi? Şimdi Yanıtlar: 1. Hepsinde, tüm aylarda 28 gün vardır. 2. Bir saat 3. guguklu saatler gece gündüz ayrımı yapmadığı için 1 saat. 4. 70 eder, yarıma bölmek 2 ile çarpmak demektir. 5. 9 canlı koyun 6. Kibriti 7. Ayı beyaz olur. Evin her cephesi güneye baktığına göre bina kuzey kutbundadır. 8. 2 elma 9. Sıfır, gemisine hayvan alan Nuh idi. 10. Şöför sizdiniz. Değerlendirme: 10 doğru : Einstein seviyesi 9 doğru : Toplumla uyuşamayan psikolojik bozuk vaka 8 doğru : Mühendis 7 doğru : Üniversite öğrencisi 6 doğru : Lise öğrencisi 5 doğru : İlkokul öğrencisi 4 doğru : ilkokul öğretmeni 3 doğru : lise öğretmeni 2 doğru : Üniversite Profesörü 1 doğru : Milletvekili 0 doğru : vatandaş NOT = Değerlendirme kısmına bakıp gülenler.Değerlendirme kısmı gayet doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thrash Anthems Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2010 Gayet Saçma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2010 7 doğru : Üniversite öğrencisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suwerty Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Gayet Saçma... kolay ve mantık gerekli bana da mühendis çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 6 doğru : Lise öğrencisi doğru söze ne denir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 9 da guguklu saatlerde gece gündüz ayrımı olduğunu bilmiyordum Neden yargılıyorsunuz anlamıyorum eğlenmek için yapılmış öylesine birşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nilce Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 9 doğru: Toplumla uyuşamayan psikolojisi bozuk vaka hayatta kabul etmem gayet uyumlu bir bireyim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 2 doğru: üniversite profesörü rezil oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 ünivertsite öğrencisi çıktı :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCaSPiaN Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 9 da guguklu saatlerde gece gündüz ayrımı olduğunu bilmiyordum Neden yargılıyorsunuz anlamıyorum eğlenmek için yapılmış öylesine birşey. aynn bende sırf bu yüzden kaybettim xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 9 doğru : Toplumla uyuşamayan psikolojik bozuk vaka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 psikolojik vaka hah çok bilmişş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 hahaha süpermiş yalnız hepsini doğru yaptım nolcak ? dedim ya musa ne zaman gemi yaptı ahaha yalnız o şöför süper onu dalgasına kendi adımı söyledim ama demek şöför bizmişiz ciddende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tgcald Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 9cıktım :D yarımaa bölnce ikiyle carpmayı aklı edemedm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 10 doğru : Einstein seviyesi einstein ın iq seviyesini yanlış bilmiyorsam gerçekten de bu test doğru.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 psikolojik vaka ama o yarıma bölmek ikiyle çarpmak demektir nerden çıktı öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Süpermiş ya:) 1 doğru milletvekili:D tabi benim sonucum değil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 10 doğru : Einstein seviyesi Güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 12 doğru...uhh sonuç yok..biraz fazla attım galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2011 daha önce yapmıştım bu sebeble einstein'ım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 zekayla ilgisi olmayan,sadece dikkati ölçen saçma bir test Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mindfreak Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 9 psikolojik vaka. 3 elmam varsa 2sini alıyosam nasıl 2 tane elmam olur anlamadım. zaten hepsi benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 9 psikolojik vaka. 3 elmam varsa 2sini alıyosam nasıl 2 tane elmam olur anlamadım. zaten hepsi benim Abi,, diğer 9 unu bilip bunu anlamamana şaştım doğrusu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 9 psikolojik vaka. 3 elmam varsa 2sini alıyosam nasıl 2 tane elmam olur anlamadım. zaten hepsi benim soruyu tekrar okursan 3 elman var demiyor, ortada 3 elma var diyor ve sen 2sini aldıysan diye soruyor. daha önce başka bir forumda çözmüştüm ,yine çözdüm vatandaş olmak hepsinden güzel yahu elimde tesbih dolanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2011 4 doğru.. ilkokul pıtırcaklarına öğretmen olacak kapasite var bnde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.