umt1001 Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2010 ben ve arkadaşım evimizde camdan baktık ve bir şey gördük kulakları sivri gibiydi kambururu çıkmıştı bize doğru bakıyor öylece bekliyordu çok korktuk onun yanına gitmek istedik fakat sanki bir şey bizim ona gitmemize yada onun bize gelmesini engelliyordu.bu olaydan önce deisttim ama artık olmaktan vazgeçtim bu ne olabilir lütfen yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Evsiz yaşlı biridir belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umt1001 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 orası bir arsa ve girişte güvenlik var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umt1001 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 resimde bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FearTheFutuRe Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 resimin neresinde tam olarak : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umt1001 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 yuvarlak içine aldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Yanına gitmenize engel olan şey korkunuz olmasın sakın . Ama yine de keşke gitseydiniz şimdi hep aklına takılacak acaba o neydi diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FearTheFutuRe Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 paranormal varlıkları pek bilmem ama bu gerçekten ilginç miş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umt1001 Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 yanına gitmeyi istedik merak ettik baya bi ama bir şey engelliyordu öyle hissediyorduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2010 tam olarakbişi diğemem ama insn oglu hep karanlık ve muhtelif yerlerden çekinir üstelik karanlık göze hep oyun oynar resimde bişi göremedim açıkcası ama senin yaşadığın korku ve anbiansda olsam bende bişiye benzetebilirdim belki yanına gitmeni engelleyen tek şey korkun ama bi yandan butür olayların oldunu bilmen yanlış düşüncelere kapılmanıda sağlıo olabilir dileyelimde gözlerin oyun oynuo olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Yansımaya benziyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Resimden Bİr şey anlaşılmıyor :S yinede dikkat etmek lazım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirbi Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 haha muhtemelen zeki bir şakacı.. bu maskeyle beni de korkutmaya çalışmışlardı yurtta.. malesef .. toysrous ta 19.99.. şakacı arakdaşlar deneyebilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Evet orada kesinlikle bişey var ama net degil anlaşılmıyo fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Fotoğraftaki şey her neyse bariz belli oluyor ama acaba ışıklardan dolayı öyle gözüken bir şey olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Tam net değil Çok ilginç ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
obie Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Hiç unutmam bir kış gecesi 4-5 yıl olmustur saat gece 12 yi geçmiştir, cinler felan vs. meraklıyım bu seylere o zamanlar bir gece pencereden dışarı bakıyordum upuzun bir cadde Ankara yenimahalle Ragıp Tüzün caddesi baya uzundur neyse yerler kar içinde bir yandan yağıyor pencereden bakıyorum 3 -5 insan yürüyor o anda kendi kendime düşünüyorum acaba bu ruhani varlıklarda insan seklinde aramızda dolasıyormu diye bu düşünce içerisindeyken aynen şöyle söyledim eğer bu yürüyenler arasında bir cin varsa bana doğru baksın sonra kafamı diğer yöne cevirdim sonra tekrar o yürüyen bir kaç kişinin oldugu yere baktıgımda siyah takım elbiseli iri ve siyah bir sapkalı birisinin arka arkaya yürüdüğünü gördüm bir yandan bana bakıyordu sonra geri doğruldu ve yoluna devam etti, normalde bu tarz syler insanı korkutur ürpertir ama o an hiç bir sey hissetmedim, ama %100 gerçekti ama garipti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ugur3495 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Hiç unutmam bir kış gecesi 4-5 yıl olmustur saat gece 12 yi geçmiştir, cinler felan vs. meraklıyım bu seylere o zamanlar bir gece pencereden dışarı bakıyordum upuzun bir cadde Ankara yenimahalle Ragıp Tüzün caddesi baya uzundur neyse yerler kar içinde bir yandan yağıyor pencereden bakıyorum 3 -5 insan yürüyor o anda kendi kendime düşünüyorum acaba bu ruhani varlıklarda insan seklinde aramızda dolasıyormu diye bu düşünce içerisindeyken aynen şöyle söyledim eğer bu yürüyenler arasında bir cin varsa bana doğru baksın sonra kafamı diğer yöne cevirdim sonra tekrar o yürüyen bir kaç kişinin oldugu yere baktıgımda siyah takım elbiseli iri ve siyah bir sapkalı birisinin arka arkaya yürüdüğünü gördüm bir yandan bana bakıyordu sonra geri doğruldu ve yoluna devam etti, normalde bu tarz syler insanı korkutur ürpertir ama o an hiç bir sey hissetmedim, ama %100 gerçekti ama garipti siyah takım elbiseli ve siyah şapkalı birisi diyince tüylerim diken diken oldu nedense bir anım geldi aklıma ben küçükken anneannemin evine gittiğimde rüyamda böyle birini görürdüm sürekli beni merdivenlerin başında bekler ve onu görünce çok korkardım 10-13 yaşlarındaydım hatırladığıma göre ve bu rüyaları sadece anneannemin evinde görürdüm.Çağrışım yaptı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Belki bir kurt adamdır ha Bence Teen Wolf'u fazla izlemişsin dostum ve gitmenize engel olan şey korku sanırım gitseydin iyi olurdu ısırırdı kurt adama dönüşürdün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 gördüğün şey görmek istediğin bişi olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.