FearTheFutuRe Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2010 http://a.imageshack.us/img401/4895/538590detay.th.jpg ABD'de Maryland Üniversitesi Birleşik Kuantum Enstitüsü'nden bilim adamı Christopher Monroe, birbirinden yaklaşık 1 metre uzaklıkta bulunan iki atomu başarıyla titreştirdi. Bir süredir, iki atomu birleştirip birini diğerinde kaybetmeyle bir ışınlama üzerinde çalıştığı bildirilen Monroe ve ekibinin elde ettiği sonuç, bazı bilim çevrelerinde önemli bir gelişme olarak kabul gördü. Bilim adamı Monroe, 'Kuantum dolaşımı'' ile bir gün ‘'ışınlama''nın mümkün olabileceğini ifade ederken, teorik fizikçi Michio Kaku ise, ‘'Kuantum teorisine göre iki elektron birbirinin yakınına geldiğinde uyum içinde titreşmeye başlarlar. Onları ayırmaya kalktığınız an, teleportation (ışınlama) olarak da adlandırılan kuantum dolaşımı başlar" dedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Bir teleportation dır gidiyor ama bu teknikle kendimizi ışınlarsak x kişisini bir yerde yok edip diğer yerde baştan inşa etmiş olmayacak mıyız? Ya x kişisi yok olup diğer yerde yeni bir x kişisi çıkarsa? Klonlandıktan sonra kendini öldürmek gibi birşey bu. Ya orada oluşan biz değilsek? O zaman ne olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FearTheFutuRe Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 varlık ışınlanmadan önce atomlarına ayrılıp varış noktasında tekrar birleştirilirse ışınlanma gerçekleşir bunun gibi binlerce düşünceyi denediklerine eminim .(Ya orda oluşan biz değilsek ) bu biraz saçma oldu gibime geliyo ama tabi kimse neler olucağını bilmio öle bi soru sordunki cevabını daha belkide 50 yıl kadar verebileceklerinide sanmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 hayırlı olsun ne diyelim . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 varlık ışınlanmadan önce atomlarına ayrılıp varış noktasında tekrar birleştirilirse ışınlanma gerçekleşir bunun gibi binlerce düşünceyi denediklerine eminim .(Ya orda oluşan biz değilsek ) bu biraz saçma oldu gibime geliyo ama tabi kimse neler olucağını bilmio öle bi soru sordunki cevabını daha belkide 50 yıl kadar verebileceklerinide sanmam Atomlarına ayırıp varış noktasında birleştirmiyorlar. Enerjiye çevirip varış noktasında tekrar yaratıyorlar. Bu da benim yerime yeni bir ben konulması demek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Evet bu yüzden de insan teleportu çok zor gibi gözüküyor,,ilk önce basit eşyalarınki denenir..yavaşça yükseltilir..bana kalırsa canlı teleportunda kesin bir problem cıkar.. Ama bir hat üstünde asansöre benzer bir düzenek kurarak çok hızlı bir şekilde başka bir yere gidilebilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Canlı varlıklarda gerçekleştirebilmek gerçekten çok zor :/ Fakat basit cansızların yakın zamanda ışınlanabileceğini düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2010 alın buda benim düşüncem öyle bir zaman gelecekki ewimizde mikrodalga fırın gibi bir sistem ve oraya koydugumuzu tıpkı tel nosu çevirir gibi çevirip başka bir yere rahatca gönderebilicez çokmu uçarı oldu yoksa 50 sene önce dünyanın öbür ucundaki insanla konuşucaz dediklerindede böyle uçarı gelmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FearTheFutuRe Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 Atomlarına ayırıp varış noktasında birleştirmiyorlar. Enerjiye çevirip varış noktasında tekrar yaratıyorlar. Bu da benim yerime yeni bir ben konulması demek. bilgilendirme için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
echohermes Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2010 madde ışınlamayı mümkün görüyorum yakın gelecekte ama cansız maddeleri , mesala insanı da ışınlayabilirler bir gün ama ruh onunla birlikte gidecek mi bakalım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 madde ışınlanması şu anki teknoloji ile mümkün, zaten canlı madde ışınlıyamıyorlardı bi fare yi denemişlerde fare diye birşey çıkmamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.