fortuneteller Oluşturma zamanı: Mart 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2007 BURDAYIM…SENIN ICIN senden olan uzaklik yeterli bir cehennemdir bana daha ne kadar sinava girer bir insan daha ne kadar yurur sirat koprusunden daha ne kadar korkular tasir bu askin sinavi sevdanin depremi sevismelerin sorgulamasi degil de nedir iki gozumun iki isigi varliginda kuyruklu yildiz gibi ruhumun icinden gecip yuregimde tatli meyvelere donen depremler veren yoklugunda bir kara deligin issizligini yaratan sevgili kac ruzgar yili gecti senden uzakta kac ates asri yandi ha bu yurek yandi nadas vakitleri oruldu ruhumda hep yalnizlik…hep bekleyen bir sevda atesiyle ben bir seni beklemisim bir senin varliginin kokusunu aramisim baharin koynundan simdi hep ac hep tutkulu ruzgarlarim yuklu simdi ateslerim askina… arzuna koca bir tarihtir insanligin en bastan yazilan seruveni gibidir seni aramalarim kac sayfasi hep yarim hep gizemler icinde akti durdu gelecege ben aski anlama cabalarinda buyudum ya kunyemde hep sana tutulmuslugun adi yaziliydi kendi adimdan kec kere gectim ben o hic bilmedigim adini yazdim bilinmemezliklerime ben bilmeden hep seni beklemisim baska sevdalari yasaklamisken arzularima simdi iste gelmisse mujdesi Mesihin simdi yukselisi baslamissa insanligin ve altin yurekli melekler akin ediyorsa yeryuzune ve yunuslar fisildiyorsa insan kokeninin kaynagini evrenle dunya arasinda kurduklari enerji baginin nedenini ustelik insanligin gizi aydinlaniyorsa okyanulari yirtan atlantisin yukselisiyle simdi artik ay yariliyorsa ortasindan ve insanlar buna ragmen korkmuyorsa ve gokyuzune cevrili yuzlerinde yaratanin isigini ariyorlarsa ey yuzu suyu hurmetine yuregimi sevdasizliga bagladigim kadin anla ki sevdamizin vakti erismistir uyanisa erisen bilge misali nirvanasina kosan dervis gibi iste sana kosularim baslamistir simdi yeni bir anlayista degisen kutuplarin topraginda ve bak batidan doguyor artik gunes tipki seninle ilk elele vermisligimizin zamaninda oldugu gibi.. anla ki yeniden bulusmamizin vakti gelmistir anla ki ask yaratilacak yeniden yeniden rengini bulacak yagmur gokkusagi renginde yagacak yeniden bulacak aydinlik isigini gunes tadinda acacak gece o ilk an gibi.. hic bilinmemis masumiyeti hic bozulmamis o ilk an gibidir simdi ask anla ki artik sevismemizin zamani gelmistir don bak dune.. daha oncesine bunca zulme.. bunca aciya artik yureklerde yeseren umuda bir de yeniden arayislarin sevincine anla ey varliginda yasam sevinci buldugum kadin anla ki sevdamizin vakti eristi sevisme tadinda gel oylese .. uzat ellerini baslasin yeniden seruvenimiz ey bakislarindan sevinc yogurdugum sevgili bilsen kac asra sormuslugum var seni bazen dilenciydi ruhum elinde asasi.. hirkasiya belki yaratanin adiyla aradigimdin bazen bir hukumdar bastan basa fetheden topraklarini anadolunun bilsen kac kapisi fetihe acilmis sehirde aradim sevdani elimde yalin kilic kac kale dustu hincima hep seni bulamamasligin siddetinde simdi daha bekle deme su yuregime yolculugum budur.. halim budur bak yutkunamadigim o son solugumda sevdan bak ne kadar korkagim gidecek diye cigerime kaybolacak belki cikardigim her nefese yukledigim adini bak simdi topraga akan kanimdasin durduramadigim.. olecegim artik anla topraga karisip sana yeniden donecek olsam da allah askina tut ellerimden can solugumda sevismelerinle bakayim yasama cekme bakislarini sevgili burdayim senin icin ey ismi ibadet olan sevgili seviselim durmaksizin adi sevda olan masalsi ucusumuzda bak ucan halilar getirdim yanimda bak kaf daginin ardindaki elma ellerimde avuclarimda topragin kahverengi tadi bak budur yusufun tirnaklarinda kalan o toprak kuyudan ozgurluge ulasmanin tutkusunun simgesi yokluga terkedilmis bir yavru ceylanim sutune gelmisim goguslerinin al beni emzir sevdandan ey adinda nice anlayislar dogurdugum sevgili cocuklar icin su kuslar.. su mavi gokyuzu icin gecmisini sana adlandiran bu sevdali yurek icin gel tut ellerimden.....GASSAN SATAR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2007 yine cok güzel bir yazi ve cok deger verdigim bir insandan tskler. emegin ve katkin icin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2007 bende teşekkür ederim yorumun ıcın..bu şiirlerin daha devamı gelecek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.