vampir_kedi Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 8, 2010 Bazen yanımdan biri geçtiği zaman veya biri yanımda durduğu zaman kısa bi titreme geliyo ve ürperiyorum..Bunun karşı tarafın elektriğini çekmeyle bi alakası olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 yok daha neler bi trafonun altına girsene merak ettim nolcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Psişik vampir diye bir şey duymuştum. Ancak onda enerji çekiliyor bildiğim, elektrik değil Ancak eğer öyleyse, iyi değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2010 Çektiğin şey elektrik değil sanırım benzetme yaptın ? sonrası önemli , ve bunu tanıdığın biri ile dene karşı tarafın durumuna göre yorum yapmak daha doğru . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 tanıdık olarak çarşının trafosunun altına bir gir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 arkadaş ciddi bi soru sormuş. laubaliliğe çekmeye lüzum yok. bu tür şeylere inanmıyorsanız bu sitede ne işiniz var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Bazen yanımdan biri geçtiği zaman veya biri yanımda durduğu zaman kısa bi titreme geliyo ve ürperiyorum..Bunun karşı tarafın elektriğini çekmeyle bi alakası olabilir mi ? Elektriği benzetme olarak kullandığını düşünüyorum, enerji olabilir. Konuya daha yatkın ve bilgili arkadaşlar ne der bilemem ama olabilir. tanıdık olarak çarşının trafosunun altına bir gir Trafo esprisini ikinci kez yapmanın anlamı nedir anlayamadık doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 evet benzetme yapmak istemiştim tam açıklamadığım için özür dilerim..enerji veya onun gibi birşey ama kısa bi titreme irkilme geliyo..bu sıralar daha fazla yoğunlaştığı için nedenini merak ettim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
echohermes Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 eğer pcyle ya da başka elektrikli aletlerle çok fazla içiçe duruyor ve toprakla temas etmiyorsan yanından geçen birine dokunduğunda aranızda akım oluşması gayet normaldir. Bir dönem çalıştığım işyerinde bunun farkına vardım sonra özellikle dokunmaya başladım insanlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 peki bana bi zararı yada yararı olur mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 her insan vücudunda elektrik taşır sana tavsiyem öle bişiyin fazla oldunu hissedersen bir dkkika fayansda yalın ayak yürü yada toprak bir yerde bazı insan vücudu alması gereken ekltrikten daha fazla kinetize oluo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Bazen yanımdan biri geçtiği zaman veya biri yanımda durduğu zaman kısa bi titreme geliyo ve ürperiyorum..Bunun karşı tarafın elektriğini çekmeyle bi alakası olabilir mi ? konu hakkında kesin bilgi sahibi değilim, görüşlerim, bunun sadece elektrik ve ya kasdettiğin enerji çekmesi olarak düşünmüyorum ve bir enerji transferi olabilir senden ve ya ondan,bu aralar enerjiye odaklanmışsan algılarında gelişme olabilir ve bunu farkediyor olabilirsin, çakralarda olumlu bir ilerlemede söz konusu olabilir, ve sanırım günlükte yanından geçen ve yanına oturan herkes ile bu etkiyi yaşamıyorsun (yaşıyor isen bu daha ileri bi boyut kazandırır yaşadığına),sanırım sana uyumlu kanallardaki enerjilerle bir uyum içine giriyorsun (bu yanından geçen ve yanına oturanlar ile) yani kişisel algı pencerendekileri görüyorsun ve hissediyorsun ve bir nevi enerji etkileşimi oluyor, biraz daha açarsan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acaibat Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Bir tavsiye, ailenden yakın arkadaşlarından birini çağır elini onun vücudunun üstünde değdirmeden gezdir elin titremeye başladığı noktada sor burda ağrın yada bir hastalığın varmı diye. Belki şanslı birisindir enerjiyle bu tür şeyleri hissetme kapın açılmıştır bellimi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 Bir tavsiye, ailenden yakın arkadaşlarından birini çağır elini onun vücudunun üstünde değdirmeden gezdir elin titremeye başladığı noktada sor burda ağrın yada bir hastalığın varmı diye. Belki şanslı birisindir enerjiyle bu tür şeyleri hissetme kapın açılmıştır bellimi olur Bunu denicem...Genelde tanımadığım insanlarda oluyor...Mesleğim bayan kuaförü bütün gün elimde fön falan var ve yerler fayans ayağım toprağa değmiyor yani =)) Birde gece bazen kısa bi meditasyon yapıp öle uyuyorum belki bununlada ilgisi vardır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.