Jump to content

Sürekli Tekrar Eden Bir Rüya

LordVoldemort

Önerilen Mesajlar

Benim son bir iki haftadır tekrarlanan bir rüyam var. Rüya ormanlık bir alanda başlıyor. Yürüyorum, ağaçların arasında yanan bir ateş var. Ateşin çevresinde toplanmış bir insan topluluğu var. Sanırım on beş ya da yirmi kişiler. İçlerinde bir kadın var. Ateşin yanına oturmuş, elinde eski bir kitap tutuyor. Diğerleri ayakta. Bu insanlar mükemmel giyinmişler. Kadınların üzerlerinde aynı yeşil elbise var. Erkeklerin üzerinde ise mavi takım elbiseler. Yalnızca ateşin başında oturan kadın eski püskü elbiseler giymiş. Ben yanıbaşlarında duruyorum, benimle kimse konuşmuyor, kimse bana bakmıyor. Ben heyecanlanıyorum. Ağacın altından bir yılan geçiyor. İşte rüyada olduğumun farkına da hep burada varıyorum. Ama kontrol edemiyorum. Yılanı gördükten sonra kadın kitabı açıyor. Anlayamadığım birşeyler mırıldanıyor. Bu noktada kendimi kaybediyorum, korkudan dizlerimin bağı çözülüyor. Bu noktada kadınlardan biri bir anda bana dönüyor, kolumdan tutup beni sarsıyor. Sonra tuhaf bir sesle konuşuyor. Ses öyle birşey ki ne kadın, ne de erkek sesi. Karışık bir ses. Uğultu gibi. Diyor ki : " Davetlilerden değilsin. Seni bir daha uyarmayacağız. " Bu sesle beraber uyanıyorum. Ama hareket edemiyorum. Ancak belli bir zamandan sonra hareket edebiliyorum. Arkadaşlar neredeyse iki haftadır başımda böyle bir iş var. Kafayı yemek üzereyim. Hep aynı yerde uyanıyorum ve en kötüsü ise uyandıktan sonra hareket edemiyorum. Rüyayı eksiksiz olarak iki haftadır her gün görüyorum. Sizce ne anlama geliyor olabilir? Uyku ilacı falan bu rüyaları engelleyebilir mi? Ya da başka bir ilaç?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Muhtemel Şeytanın sana verdiği sıkıntılar. Yatarken etrafının kılık kıyafetinin temizliğine dikakt et. Bildiğin duaları oku. Mümkünse abdestli uyumaya bak. Birde Sarı Kantaron alırsan seni rahatlatacaktır. Kafana takmazsan bidaha görmezsin. Geçmiş olsun arkadaşım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben de oyle ruya gordum.Her gece degil ama ara sıra tekrarlandı 3 kez falan.Bir erkekle cicekci dukkanına gidiyoruz.Sonra bir kapı dikkatimizi cekiyor.Acıyoruz,bombos kırmızı halılarla ve portrelerle kaplı bir kale.Cok dolastıktan sonra bir kapı daha buluyoruz,icinden mavi ısık sızıyor.O kapıyı da acıyoruz ve bir dunya var karsımızda.Hem korkunc hem de buyuleyici ve guzel.İlk gordugumde kimse kapıları actıgımızı fark etmemisti.Ama 2. ve 3. ruyamda hep beni ve erkegi kovaladılar.Dukkanda cicekci bizi durdurmaya calıstı.Kalede sovalyeler.Hep kurtulduk ama nasıl kovaladılar.Delirmis gibi.

Bunun anlamı nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rüyanın tam sayısı nedir? O erkek yakışıklımı yosa çirkin birisimi? Tanıdığın birisimi? O halılarla kaplı kaledeki portreler ne portresi?

3 kere gordum ruyayı.Yakısıklı.Tanımıyorum. Degisik insan portreleri,insanların Duk veya Kont gibi unvanları var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 7 11 gibi sayılarla görülen rüyalar genellikle insanları uyaran onlara yol gösteren rüyalardır. Rüya tabirinede bakılcak olursak, Çiçekçi dükkanı mutlu bir ilişkidir ondan çıkma o ilişkiyi bırakmaya delalaet eder. Genç oğlan görmek vesiledir. Kırmızı renk genelikle dedikodu fesada delalet eder insan potreleride kibir demektir. İlerlediği yolda dedikodu fesad ve kibir var. Muhtemel başkalarının gazına çok geliyosun yada başkalarının dediklerine kulak asıyosun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...