DonukSerap Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2010 http://resim.sinemavakti.net/2009/08/orphan.jpg Yönetmen: Jaume Collet-Serra Tür: Drama,Horror,Mystery,Thriller Ülke: USA,Canada,Germany,France Dil: English,American Sign Language,Estonian Slogan: There's something wrong with Esther. Konu: A husband and wife who recently lost their baby adopt a 9-year-old girl who is not nearly as innocent as she claims to be. | Puan: 7.2/10 (3,128 oy) Süre: 123 dk Oyuncular (ilk 5): Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, CCH Pounder, Jimmy Bennett Filmi cok guzel buldum,bence izleyin.Adrenalin bagımlısı insanlar icin super bir film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erze Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 Evet ya mükemmel bir film gerçekten Ama Esther'den nefret ettiğimi söyliyebilirim şapşal şey Zaten o kızıda sevenin çıkacağını pek zanntemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 ben de izlemiştim, güzeldi gerilim yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonukSerap Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 (düzenlendi) yoooo ben sevdim o kızı o da evil benim gibi xD Ağustos 11, 2010 Rauhassa tarafından düzenlendi Türkçe karakter sorunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.