Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 16, 2010 http://img294.imageshack.us/img294/7452/2va1ny9.jpg Sinemalar.com Puanı: 6.2/10 Imdb Puanı: 4.6/10 Yapımı: 2007, ABD~Fransa Tür: Gerilim, Korku Seneryo: Tomm Cooker, David Elliot Süre: 1 Saat 40 Dakika Oyuncular: Shannyn Sossamon Pink Marinela Chelaru Cabral Ibacka Cain Manoli Filmin Özeti: Şehrin ışıkları altında karanlık bir dünya hüküm sürmektedir. İlk defa Paris'e giden genç bir kadın Yeraltı Mezarlığı'nda verilen bir partiye katılır. Burası şehrin altında, yedi milyon insanı barındıran ve labirent biçimli tünellerden oluşan bir yerdir. Bir ara arkadaşlarından ayrılmak zorunda kalan genç kadın çok geçmeden birisi yada birşey tarafından izlendiğini farkeder... Filmi çok beğendim puanım 7.1/10 olur.. korku-aksiyon-gerilim severlerine özellikle tavsiyem. oldukça etkileyici ve pişman olmayacağınız bir film diyebilirim ben zevk aldım ,sıra sizde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2010 hoş bir filme benziyor ve benimde şu sıralar boş vakitten çok bir şeyim yok. yakında izlemeyi düşünüyorum tavsiye için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2010 ben teşekkür ederim beğenirsin umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.