phonix Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2010 ben foruma yeni katıldım :derisive:ama asa ile veya birden etkisini görebilceğimiz büyü türleri varmı diye merak ediyorum yani tüm büyüler için biraz beklemek mi gerekiyor?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Aşk mı kuzum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 hayır mesela karanlıktayız ışık gerek buna benzer şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 yüzüklerin efendisi 1 kitabını okumuşsun sen olmaz öle büyüler yok karanlıkta kaldıysan çak mi kibrit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 ama asaya güç yükleme die bi başlık okumuştum bir büyü kitabında bu onunla ilgili deilmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 bilemeyeceğim artık fakat bunlar pek olma ihtimalı az olan şeyler ama sizin inancınız belirler herşeyi.. inanmaktan vazgeçmeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 bilemeyeceğim artık fakat bunlar pek olma ihtimalı az olan şeyler ama sizin inancınız belirler herşeyi.. inanmaktan vazgeçmeyin ahahaha inanırsan başarırsın neyse konuyu çete çevirmeyim şimdi ben fırça yerim yine fikrim geldi onu söyliyim; bi kere büyü yapmak öyle herkesin yapabileceği bişey olmasa gerek bi geçmiş, bi birikim lazım pat diye büyü yapılırmı canım... etkisini göstermesi de zaman alır yani ne bu hemen sonucunu alalım varsa öyle bişey biri bana da söylesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 bu konuda bilgi sahibi biri yok mu moderatör filan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bohemystic Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 eheheheh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Teorik olarak mümknü ve geçmişte örnekleri de olan bir durum bu. Hatta bazı yüksek majisyenlerin imajine ettikleri görüntüleri diğer insanlarca görülebilir kıldığı bile biliniyor fakat günümüzde bunu yapmak ne kadar mümkün tartışılır... Ben herhangi bir örneğiyle karşılaşmadım hatta son 80-90 yılda böyle bir uygulama yapıldığına dair herhangi bri kayıt da geçmedi elime. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Hatta bazı yüksek majisyenlerin imajine ettikleri görüntüleri diğer insanlarca görülebilir kıldığı bile biliniyor fakat günümüzde bunu yapmak ne kadar mümkün tartışılır... :blink:aman tanrım !bunu gerçekten olduğunu duymak bile çok çok önemli, eskidenmiş çalışmaların has gücü ve etkisi , zaman geçtikçe insanlar tarafından değer/önem yitirdiği için gücüne yetişemiyor insan ...ben durugörü-imajinasyon çalışmalrı yapıyorum uzun zamandır o yüzden dikkatimi çekti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 yani mümkün yapılabilir ve asaya güç yükleme die bişey var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Asaya güç yükleme dediğin onu kutsamak gibi bişey. O kunuyu biliyorum forum da var. Herhalde oradan okudun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 yok arkadaşımın büyü kitabı var onda gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 Asaya yüklenen güç apayrı birşey aslına bakarsanız. Bir yandan asayı kutsamak var bir yandan etkinliğini arttırmak ve kendinizle özdeşleştirmek için gerçek anlamda psişik enerjinizin bir kısmını eterik maddeniz aracılığıyla asaya aktarmak var vs vs ama böyle ani etki gösteren büyülerle asaya aktarılan enerji arasında doğrudan bir bağlantı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2010 ben buna benzer bi konu araştırmıştım bir kaç yerde..bu mümkün fakat zor bi durum bunun için elementler ile iletişim kurmayı bilmen gerekir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
will Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 yaa bişi dicem yani ne kadar gerçek bilmiorum ama psişik güçler vs konusuna bi yorum eklemiştim, hava olaylarını etkileyebildiğime dair. bunun psişik bi güç olup olmadığından da emin deilim gerçi. ama bugün birine ve bi olaya acayip kızmıştım. şuan pek fazla hatırlayamadığım bişiler söledim kendi kendime. öfkem fırtınaya dönüşsün vs gibi bişilerdi. izmirde yaşayanlar bilir günlerdir tek bi rüzgar bile yok, sıcaktan ölüyoruz. ama dün akşamüstünden beri serim bi rüzgar esiyo. pek bi fırtına olmasa bile rüzgar diyebiliriz... benle bi ilgisi olduğunu düşünmeme yol açan şey de daha önce çok inanarak imajine ettiğim zaman yağmur yağıyodu. hatta yağmur olayını rasgele günlerde denedim çok kez. hepsinde de yağdı... bilmiorum... belki de gerçekten istemeyle alakalı bişidir. yani etkisini hemen görebileceğimiz bişiler yapabiliriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 ben buna benzer bi konu araştırmıştım bir kaç yerde..bu mümkün fakat zor bi durum bunun için elementler ile iletişim kurmayı bilmen gerekir.... yani büyüle elmentleri kontrol etmek gibi bişey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 yani büyüle elmentleri kontrol etmek gibi bişey mi? evet tam olarak öyle...o sanata sanırım elemental diyolardı tam hatırlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodmoney Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 15 yıldan berı büyü ile ilgilenıyorum suan bır kısıye 41 gunde ancak etkı edebılıyorum anıden bırsey yok sıhırbazlık ayrıdır buyuculuk ayrıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 Asayı kaldırır ve lumos dersin : ) Şaka bir yana asanın yapısı da önemli fiziksel manada hızlı sonuç almak istiyorsan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalemtrash Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2010 bence öbür tarafta Hazreti Süleyman'a sorman lazım bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2010 15 yıldan berı büyü ile ilgilenıyorum suan bır kısıye 41 gunde ancak etkı edebılıyorum anıden bırsey yok sıhırbazlık ayrıdır buyuculuk ayrıdır bu konuda banada yardımcı olurmusun...bnde çok iilgileniyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfunyenice Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 aşk için ne büyüleri var ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 aşk için ne büyüleri var ? Süper Manava girip kabarta tozu var mı gibi birşey oldu bu, lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin. Forumda Neo-paganizm & Wicca, Witchcraft, Maji ve Türleri, Kabala konularına bir göz gezdirin. İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.