velvetwamp Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2010 Hayat sizce nedir yaşadığınız hayatta beklentiniz nedir ve ne için yaşıyorsunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Benim için hayat tecrübedir. Yaşama amacım bilgi, beklentim aydınlanmak diyebilirim sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 hayat hep birilerini mutlu edebilme sanatıdır.mesela ben ailemi mutlu etmek için okudum,devletimi memnun etmek için askerlik yaptım,sevdamı mutlu etmek için onun kulaklarına güzel sözler fısıldadım (adiii beni terketti sonradan ama en azından giderken mutluydu ) mahallemizdeki batmanlı salak rıfkı memnun olsun diye her sabah 3 er 5 er simit aldım ondan vsss vss haa bu arada benmi hayır mutlu değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 suna benzer bir cümle okumuştum başarının sırrını biliyorum ama başarısızğın sırrı başkalarını mutlu etmeye çalışmaktır.. seninkide buna benziyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 hayat bence insanın kendine yakışanı giymesidir ve halkın kendi kendine yönetebilme yetisidir. Ayrıca elhamdülillah memleket iyiyegidiyor zonguldak falan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 zonguldak mı ? çok pis bir yer yani çevre kirliliği biçiminden kışın çok kötü bir yer 4 yıl yaşadım orda ayın 2 sinde tekrar gidecegim bakarım nasıl olmuş oralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Zonguldak bundan bi kaç milyon yıl sonra iş yapar hacı belki kömürler elmas olur. Burdan arsa alayım para kazanırım zihniyetli adamlara söylüyorum. Aç gibi satın alın lan! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 zonguldaktamısn sen ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2010 Yok izmirdeyim ben ama etrafımda sürekli ordan burdan arsa alan adam olduğu için yorum yapıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 suna benzer bir cümle okumuştum başarının sırrını biliyorum ama başarısızğın sırrı başkalarını mutlu etmeye çalışmaktır.. seninkide buna benziyor.. doğru söze ne denir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 valla çok sırrı var kimseye de hemen söylemiyor illa yaşayarak öğretecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Hayat... bayat bir ekmek.. anca tost yapılır yada köpeğe papara :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emphasis Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 hayat (: milyonlarca sperm arasından 1.gelip boka bastığın bir bataklıktır... marifet o bataklıkta debelenip duracağına, batarken bile güneşin batışını izlerken o "an"ın tadını cıkarmaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beatrix_kiddo Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 hayat somut acı ve bağımlılık yaratan hazlardan ibarettir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rivads Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Hyat yaşamak sewinerek yaşamaya çalışmak ve coğu zaman başarısız olmaktır....ve mecburen buyumektir(istemeden de olsa) KaRaNlIk gEcEyE HuKmEdİnCe............. Ben hEr YeRde oLaCaĞıM............. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQoZqjYL3BMRSiD2Lo6nQDvwNQCusKcUO6XtHbH9WSTmyRIkFQ&t=1&usg=__gd4WUqTh72O4GbAsHc1mVlssK-0= Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rivads Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 MUHTEŞEM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Hayat İsteklerimize,planlarımıza göre şekillendirdiğimiz yaşam alanıdır bence .. yaşayabildiğimiz duygular,hisler düşünebildiğimiz tüm düşünceler hayatı oluşturur. Ne için yaşadığıma gelirsek .. Yaşamak için yaşıyorum. Hissedebileceğim tüm hisleri hissetmek için .. Düşünebileceğim tüm düşünceleri düşünmek için .. Yaşayabileceğim tüm duyguları yaşamak için yaşıyorum .. Hayattan beklentim gitarlardan iyi anlayan biri olmak .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 hayat tuhaf... mesela böyle güzide bi konunun yararlı ve eğlenceli linkler bölümüne açılmış olmasından dolayı uyarı alabileceği ihtimali hayatın acımasız bi parçası ama gözden kaçma ihtimali de var bunlar da hayatın içinden güzellikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 sus sırlar yorganın atına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 sus sırlar yorganın atına sustum :| farkeden olmazsa hayatın güzelliklerine inanmaya başlıycam bu benim için çok önemli farkedenler de farketmemiş gibi yapsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Adolesan fantazisi -benim bir hayalim var! +Hayalin ne? -Bir hayalimin olması... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
torment Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Hayat ,yazgısı güzel olanlara güzeldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2010 Hayat... lağım çukuru... içinde çok b...k var ve kokusu istikrarı kadar çok kötü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.