Urumhamatahayil Oluşturma zamanı: Mart 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2007 Bir dolunay gecesi, biri sevdiğiniz kişiyi, diğeri sizi sembolize eden iki gülü vazoya yerleştirin. Gülleri tuvalet masası aynanızın önüne koyun ve bir mum yakın. Böylece güllerin ve mum alevinin yansıması aynaya düşecektir. Eğer aynanızda gökyüzündeki Ay da beliriyorsa, dileğinizin etkisi daha da kuvvetli olur. Sevdiğiniz kişiye güçlü bir aşk mesajı yollamak istediğinizde mumu tekrar yakabilirsiniz. Güller solduğunda yapraklarını onun size yolladığı bir zarfa saklayın. Ya da yaprakları yeni bir zarf içine koyarak yastığınızın altında ya da komodinin içinde saklayın.( Bu uygulama oldukça kuvvetlidir ve herkes içindir) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2007 Güllerin renkleri ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2007 Güllerin renkleri ?? kırmızı yada pempe:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetywitch Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Sansımız büyülere dualara kaldı bir kere yapmıştım bir büyü ne oldugunu burada soylemeyecegım tutmustu, ama zamanlı buyuymuş uçtu kuş yuvadan buyuyle baglayacaksak birini, biz bunu bılerek nasıl mutlu olacagız peki* 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Arkadaşlar bu we benzeri urum'un siteye açmış olduğu başlıklardaki büyüleri Gillian Kemp'in kitaplarından elde edebilirsiniz....Kaynakları da belirtelim ki belki daha fazla bilgi isteyen arkadaşlarımız çıkar... Kolay gelsin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 bir dolunay gecesi diyo ya nerde dolunayı görsem alınıyorum ben de haha:D bu büyü mü şimdi ya.Yazık o gülleri niye kurutayım ki ya... Ama böyle büyülerin de olması güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest samo Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Sizce doğrumudur?Bence saçmalık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Sizce doğrumudur?Bence saçmalık. nedenini acıklarsan bizde anlamış oluruz:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2007 Bir dolunay gecesi, biri sevdiğiniz kişiyi, diğeri sizi sembolize eden iki gülü vazoya yerleştirin. Evren vril enerjisiyle kaplıdır özellikle güneş ışınlarıyla yoğun enerji ve vrill enerjisi gönderir dünyayay ayda öyle bir görev yaparki o da güneşten yansıyan vrilleri gönderir. BU yüzden bir majik ritüel en iyi konsantrasyon gece sağlanır gece de enerji düzeyini artırmak için en yüksek vril enerjisi gelen zaman yani dolunay olduğu vakitler seçilir genellikle ritüeller için. Çünkü yeni ay ve diğer durumlarda daha az vrill enerjisi dünyaya aktarılır. En fazla dolunaydadır. Ve dolunayın getirdiği ayrı bir romantik hava vardır. Haliyle dolunayın seçilmesinin nedenlerinden biri de romantizmi artırarak o sevgi hissini güçlendirmek. Gül zaten aşkı, sevgiyi, romantizmi simgiler. Burada gülleri kişiler olarak sembolleştirilmiş. İki gül aynı ortama vazoya konuyor iki sevgililinin beraber durması gibi. Yani burada benzer olay benzer olayı meydana getirir yasası kullanılmış bence. Gülleri tuvalet masası aynanızın önüne koyun ve bir mum yakın. Böylece güllerin ve mum alevinin yansıması aynaya düşecektir. Eğer aynanızda gökyüzündeki Ay da beliriyorsa, dileğinizin etkisi daha da kuvvetli olur. Tuvalet masası bence şart değil bu uygulama da haksız mıyım Yatak odası etkiyi daha da artırır bence. Romantizm bakımından Mum zaten eskilerden bu yana en mistik araçlardan biri. Çünkü enerjiyi bünyesinde topluyor ve yanarken evrene veriyor. Birşeyi yakmak o şeyin içerisindeki enerjinin dışarıya çıkmasını sağlar. Önce muma yüklersin enerjiyi yakarak evrene göndermiş olursun dileğini. Ayın aynaya yansıması güçlendirir diyor dediğim gibi aydan gelen vrill enerjisinden daha fazla yararlanılacağı için. Sevdiğiniz kişiye güçlü bir aşk mesajı yollamak istediğinizde mumu tekrar yakabilirsiniz. Güller solduğunda yapraklarını onun size yolladığı bir zarfa saklayın. Ya da yaprakları yeni bir zarf içine koyarak yastığınızın altında ya da komodinin içinde saklayın.( Bu uygulama oldukça kuvvetlidir ve herkes içindir) Güller solması aslında çiftlerin yaşlanana kadar beraber olması, beraberliklerinin artması anlamına geliyor. Buurada güller araç olarak kullanılsada onlar bu durumda düşünceyle enerji yükleniyor. Solana kadar sürkeli güllere ilişkimizin mutluluk yayması için vb. gibi kelimeler söylerseniz gülün yayacağı enerji artacaktır. Bir nevi kutsama gibi. Kuruduktan sonra o mutluluk enerjisini yaymaya başlayacaktır. Bence daha da güçlendirmek için güller solana kadar güllerin mutluluk yayacağını falan imajine edin. SOnuç olarak iyi bir konsantrasyon ve enerji yükleme ile işe yarayacak gayet güzel bir ritüel. Eline sağlık urumhamatahayil 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickelback Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 yha ben bişe sorcammmmm bu güllerrr bi gündee mi solacaqqq? yoksa solana kadar mı yapıcaz büyüyü.saçmaladım mıı yhaaaa:confused:......cvp ltfnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 solana kadar yapacaksınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2007 Bu incelikten anlayan bir erkek bulmalym önce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2007 ya arkadaşlar bu güllerin solması biraz uzun sürmezmi uykum gelir benim aynanın başında:D.bide mazallah evden biri güllerle konuştuğumu falan görürse deli sanıp bi doktora göstermek isteyebilir. benim aileden beklencek şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest HAVVA ANA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 kocam cok yakısıklı cok fena asıktım ve onu bagladım ama evlenince anladım ki sadece yakışıklıymıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Mutlu olmak için sevmek için görme işitme Mutlu olmak için sevmek için bilme çok düşünme Mutlu olmak için sevmek için bilme hissetme....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 kocam cok yakısıklı cok fena asıktım ve onu bagladım ama evlenince anladım ki sadece yakışıklıymıs Sadece yakısıklı olunca bi işe yaramadı tabi bide senin olunca bıktın :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yaso Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 benım sormak ıstedığım bu konuyla ılgılı bır soru var.ama en son msj 13-08 de gonderılmıs cevaplayacak bırılerı olurmu bılmıyorum.bu tarifte eksik bır taraf varmı yanı okunacak bazı seyler gibi yoksa bu sekılde yapmak yeterlımıdır.cevablanırsa cok sevınırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Yeterli gibi gözüküyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yaso Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 tesekkur ederım sanırım bundan sonrası yapanın becerisine kalmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bque Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2008 Arkadaşlar bu we benzeri urum'un siteye açmış olduğu başlıklardaki büyüleri Gillian Kemp'in kitaplarından elde edebilirsiniz....Kaynakları da belirtelim ki belki daha fazla bilgi isteyen arkadaşlarımız çıkar... Kolay gelsin.... peki bu yazarın kitaplarını nerden bulabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.