phonix Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2010 çok merak ediyorum:p büyücüler veya cadılar birbiriyle filmlerdeki gibi savaşır mı:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonukSerap Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 buyuculerin ve cadıların filmlerdeki gibi oldugunu bile dusunmuyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wcreutzfeld Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Aklıma Gora geldi Bu uzay olayi öyle bişi deil ya ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Bi rivayete göre afrikada iç savaşlarda büyücülerde kullanılıyor ama görsel bişeyler olduğunu sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2010 Büyücüler ve cadılar ? Farklı şeyler aslında . Büyü ile uğraşan her insan cadı değil . Ama cadılık büyü ilmini de içine alıyor . Birbirleri ile ters düştüğü konuları çözmek için kendi yöntemlerinin olduğu bir gerçek ama düşündüğünüz gibi havada süpürgeler uçurmuyor daha çok etnik olgulara göre enerjisel temas ve etki savaşı oluyor ki bu kitlesel değil kişisel savaşlar . Çünkü o zamanlarda da şimdi ki zamandada birbirlerine en çok ihtiyaç duyan topluluklar bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 yani hokus pokus diye bişey deyince kıvılcım filan çıkmıyomu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phonix Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 bu arada nevermore mesajlarının altında yazan kırmızı yazının anlamı ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonukSerap Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2010 evet sakıncası yoksa tercume edebilir misn? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 öyle birşey olamaz asadan elektirik çıkcak adam 5 metre geriye havalancak filan sadece filmlerde olur böyle şeyler konusu açılmışken birşey sorucam? büyücüler belirli bir YER'i veya TOPLULUĞU lanetleyebilirler mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Calormyrdin Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 yok kardeş,öyle ateş topları yıldırımlar filan.uçan kaçan da pek olmaz:)ancak birbirlerinin erkekliğini bağlarlar,kısmetini kapatırlar falan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 ama aklıma gelen birşey var, ilizyonda görsellik hat safadadır,gösteri amaçlıdır ama bilemiyorum tamamen el çabukluğumu değil mi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Bi rivayete göre afrikada iç savaşlarda büyücülerde kullanılıyor ama görsel bişeyler olduğunu sanmıyorum bu dediğin zombi olayı benim bildiğim kadarıyla. yani insanları belli otlarla uyuşturuyorlar, bu insanlar vurulsalar bile acıyı hissetmiyorlar. ve akılları olmuyor. yani bildiğiniz zombiler gibi oluyorlar. nasıl yapıldığını okumuştum, aslında çok da zor değil. biraz ilaç-yani otlar- ve biraz hipnozla yapılıyor. ve sonra emrinizde bir zombi ordunuz olmuş oluyor. bunu bazı kabilelerde savaşçılar kendilerine yapıyorlar bilerek. oyunlardaki ne kadar vurulursa vurulsun gelmeye ve savaşmaya devam eden askerler gibi oluyorlar. ancak kan kaybından veya hayati bir organın vurulmasıyla aniden ölünce duruyorlar. büyücüler ve cadılar savaşsalar bile bu kapalı kapılar ardında olur, yani savaştığınız kişiyi görmeden büyülerle savaşırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Yaşamdan geriye eseriniz kalsın... Ruhunuzu yüceltiniz... Düşününüz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.