FearTheFutuRe Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2010 http://ufoloji.net/sites/default/files/user_uploads/2124/20100824113343_space.jpg?1282749308 183 milyon kilometre uzaktan çekildi... NASA'nın uzay derinliklerini çekmekle görevli uzay aracı Messenger, Dünya ve Ay'ı tam 183 milyon kilometre uzaktan çekmeyi başardı. Dünya ve Ay birbirine yapışık ikizler gibi görünüyor. NASA'nın uzay aracı Messenger'ın asıl görevi Merkür gezegeninin yüzey yapısını incelemek ve oradan çektiği görüntüleri geçmek. Ancak Messenger bu defa görevinin dışına çıkarak, Dünya ve Ay'ı 183 milyon kilometreden çekti. Bilim insanları Merkür'ün volkanik bir yüzeye sahip olduğuna inanıyordu ancak uzay aracı Messenger'ın şimdiye kadar geçtiği görüntülerde, volkanik yapıya rastlanmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 Vaaay Merkür'ün lavlardan oluşmuyor olması ilginç. Oysaki Güneş'e de o kadar yakın olmasına rağmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Chakra Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 dikkat ettinizmi dün ya ile ay nekadar uzaklaşsalar yıldız gibi duruyor sanki 2 katı uzak olsa diger yıldızlardan farkı olmıyacak bu demektirki diger yıldızlara bukadar yaklaşsak dunya gibi bişeydir heralde buda orda yaşamın oldugunu birkez daha gösterir başka dünyalarda havaya baktıgında bizi yıldız olarak görüyor işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 henüz kendi galaksimizdeki gezegenlerin yapılarını bile keşfedememiş durumda olmak , uzay yolculuğu için daha çok uğraşmak gerektiğini gösteriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2010 dikkat ettinizmi dün ya ile ay nekadar uzaklaşsalar yıldız gibi duruyor sanki 2 katı uzak olsa diger yıldızlardan farkı olmıyacak bu demektirki diger yıldızlara bukadar yaklaşsak dunya gibi bişeydir heralde buda orda yaşamın oldugunu birkez daha gösterir başka dünyalarda havaya baktıgında bizi yıldız olarak görüyor işte Evet arkadasa katılıyrum gokyuzune baktıımızda mılyonlarca yıldız var bız bunların hepsını ınceleyebılmıs durumda deılız vede bu hala uzayda yasam olabılecegını kanıtlıyor ama olmayadabılır .d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 dikkat ettinizmi dün ya ile ay nekadar uzaklaşsalar yıldız gibi duruyor sanki 2 katı uzak olsa diger yıldızlardan farkı olmıyacak bu demektirki diger yıldızlara bukadar yaklaşsak dunya gibi bişeydir heralde buda orda yaşamın oldugunu birkez daha gösterir başka dünyalarda havaya baktıgında bizi yıldız olarak görüyor işte O kadar basit olacağını sanmıyorum. Yıldız ile gezegen olayı farklıdır. Yıldız tamamen yanar , yani güneş gibi. Güneşimiz ileriden bir yıldız gibi gözükür. Aynı şeyin dünya için geçerli olacağını sanmıyorum. Etrafında döndüğümüz güneş , bizim ışığımızı kesecektir. Kesmese bile bir yıldızın ışığını yansıtacağımız için çokta güçlü olmayacaktır diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2010 O kadar basit olacağını sanmıyorum. Yıldız ile gezegen olayı farklıdır. Yıldız tamamen yanar , yani güneş gibi. Güneşimiz ileriden bir yıldız gibi gözükür. Aynı şeyin dünya için geçerli olacağını sanmıyorum. Etrafında döndüğümüz güneş , bizim ışığımızı kesecektir. Kesmese bile bir yıldızın ışığını yansıtacağımız için çokta güçlü olmayacaktır diye düşünüyorum. O zmn daha iyi kardes goremedigimiz uzakta yıldız dısında birsüiride gezegen olabılır ve buda uzayda yasam olabılecegını destekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.