Deviler Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2010 Merhaba arkadaşlar 2 gecedir aynı şey oluyo sanki astral gibi ama bilincim yerinde degil tabir yerindeyse mal mal ortalıkta dolanıp tekrar yattıgım yere gidip birden hertarafım ağrılar içinde uyanıyorum rüya olamaz çünkü kendimi görüyorum yani yüz üstü uyuyorum ve uayndıgımda aynen o şekildeyim aslında çok fazla birşeyde hatırlamıyorum kopuk kopuk herşey bi odamdayım sonra salonda buluyorum kendimi uzaktan kendime bakıyorum ve hoop uyanıyorum uyandıgımdada garip bir şey hissediyorum tanımlayamıyorum ama hissediyorum çok ilginç bir duyguydu bunun başka bir varlık olma ihtimali varmıdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Kardes burda okudugum nevermonun paylaştıgı yazılara gore uykumuzda kendılıgınden astrale cıkabılırmısız mesela hiç tanımadığımız bırını gorunce ben bu adamı bıryerden hatırlıyorm dedımızde bu uykumuzda astralde gezerken gorugumuz bırısı olabılırmıs belkıde sen bılıncsız bır sekılde cıkıorsun astralede uykun hafıf oldugu ıcın bunu bızden daha net hatırlıyor olabılırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Dedigin Gibi Olabilir Ama Uykum Gerçekten Çok Ağırdır Kulağımın Dibinde Top Patlasa Duymam O Derece Yani Bide Eğer Her Gece Astrala Çıkıyosak Neden Bnm Ağrılarım Şimdi Başladı Kalktıgımda Ayağa Kalkamicak Durumda Oluyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Bu konuda gerçekten tecrubelı bırısı cvp verse daha ıyı olacak yanlıs yonlendırmek ıstmem ben sadece sıtede yaptgım arastırmalara gore ıhtımallerı soledım.Birde yanlıs anlamanı ıstemem hergece astrala cıkmak gıbı bırsey demedım.Astrala cıkan kısı yorulurmu bılmıyorm dediğim gibi bu konuda daha tecrubelı bırısı yardım ederse daha iyi sonuc alırsın ben sadece su an okuyan cınstenım hayata gecıremedım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2010 Birde bu arada inşallah astrala cıkman bizimkinden daha kolaydır sende ayrı bır yetenek vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.