JustHeaven Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2010 Arkadaşlar öncelikle MERHABA! Dün gece saat 2 suları gibi psiball deniyordum (Fakat Yataktaydım Yerle yada ayla hiçbir görüş yada temasım yok) Benim Imaji yeteneğim Ateşe daha yatkın çünkü her zaman pyrokinezi yapmak istemişimdir ama başarısızımdır.. Herneyse 3. göz çakram açık değil ama onun hizasında bir ateş havuzu canlandırdım ve oradan gelen ateşi alnımdan alıp kollarıma dağıldığını imajine ettim ve başladımm psi yapmaya. aradan 10 saniye gibi bir zaman geçti bu süreç içerisinde topu yoğunlaştırmaya çalıştım parmaklarım yanıyo gibiydi avuç içlerim çok soğuktu ve bir an ellerim kilitlendi yoğunluğu azaltmaya (Ellerimi açmaya) çalışırken hareket etmedi ve ben bir an duraksadım sonra hareket etti ve her yakınlaştırıp uzaklaştırdığımda ise bir çekim alanı hissettim. ama ellerimi sağ sol yapınca o çekimi hissettim 1-2 saniye sonra top bozuldu.. Sizce başarılımı oldum? DN: Yapılan yorumlar Konu ile alakalı olsun lütfen post kasan arkadaşlarımızadır bu laf ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JustHeaven Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Yokmu Bir cevabı yada düşüncesi olan? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nalper Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 bence başarılı olmuşsun ama korkuların seni engellemiş başarmışken devam etseydin belki neler yapailirdin ama yinede iyi enn yaptığını yapamaynlar vr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 O yapamayanlar imaje etmeyi bilmiyorlar o kadar psiball ya da yapınca olan şey herneyse 2 saniyede yapabileceğiniz fazla basit birşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Kardess o zmn bana imajine yapmayı nasıl geliştirebileceğimi anlatırmısınız ben psi whel bile yapamıyorum 5 6 gundur bunun ıcın ugrasıorm medıtasyon fln yapmaya calısıorm nefes alma teknıklerıyle ugrasıorm psi whel teknikleri uzerınde ugrasıorm ama basaramıorm hepsını bu sıtede yazan seylerı uyguluyorm baska kaynagm yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nalper Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 bn gyet ii yapıorum hiç zorlanmyrum sadce düşün ve hisst olmazsa internettn arştr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 5 6 gundur dusunmekten beynım yoruldu artık gercekten ınancımı kaybetmeye basladım mıllet 1 saatte psi ball yapıyor ben psiwhell bıle yapmıorm internetten nerden arastıraym en ıyı acıklayan yer burası burdakı seylerı uygulayarakda yapamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 topu bozmamayı öğrenmelisin psiballı her türlü enerjiye renk vererek yaparım ve çoğu sefer başarı olmuşumdur. ellerini açtıkça kollarında bekleyen enerjinin yavaşça avucunun arasına aktığını düşün yani şöyle, mesela bir kaba su koyarsın ve kap genişlerse(genleşirse değil) daha çok su girecektir içeri. Denemeye devam ama saydam gri bir enerji denerseniz daha kolay olacağını düşünüyorum. Ben genelde öyle yaparım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JustHeaven Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Ya ben avcumun içinde alttan yukarı doğru esen bir rüzgarla salınan bir ateş topu düşünüyorum kontrolde zorlanıyorum hele şu son 2 gündür çok zor.. =( Ayrıca @qbatman dediğinizi yarı anladım yarı anlamadım lütfn tekrar daha açık bir şekilde anlatabilirmisiniz (bana yardımcı olacağınıza inanıyorum) @Hasanha Kardeşim umut bitmez bende psi wheel yapamıyodum son zamnalar yapmaya başladım youtube koycaktım yok ısı farkı yok o yok bu aman fake derler diye koymadım.. Lütfen daha çok yardım edin saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Ya ben avcumun içinde alttan yukarı doğru esen bir rüzgarla salınan bir ateş topu düşünüyorum kontrolde zorlanıyorum hele şu son 2 gündür çok zor.. =( Ayrıca @qbatman dediğinizi yarı anladım yarı anlamadım lütfn tekrar daha açık bir şekilde anlatabilirmisiniz (bana yardımcı olacağınıza inanıyorum) @Hasanha Kardeşim umut bitmez bende psi wheel yapamıyodum son zamnalar yapmaya başladım youtube koycaktım yok ısı farkı yok o yok bu aman fake derler diye koymadım.. Lütfen daha çok yardım edin saolun fanus içinde yapabılıormusun sankı bende dondurmeye basladım tabı baska bırseyden donmuorsa fanusa koyunca yapamıorm ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JustHeaven Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Fanus içi değilde bizde bir bardak var geniş o onun içindeyken yapabiliyorum... @qbatman Lütfen biraz daha açık anlatabilirmisin renklendirme konusunu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.