evagram Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2010 Benim çok büyük bir sorunum var. Bir şeye uzun süre odaklanamıyorum :/ Mesela ders çalışırken (çalışmaya çalışırken). Okulda kendime söz veriyorum "eve gidince kısa bir ara verip ders çalışacağım" diye. Ama ders çalışmaya başladığımda en fazla 15 dakika sonra dikkatim dağılıyor ve dersle alakam kalmıyor odanın içinde yürüyüp duruyorum, boş boş oturuyorum. Kitabın başına geçince sıkıntıdan patlıyorum ve saçma sapan hayallere dalıyorum ama bunu kontrol edemiyorum. Ailem beni ders çalışıyor sanarken ben orada boş boş oturuyorum mesajlaşıyorum. Daha sonra da onları kandırdığımı düşünüyorum üzülüyorum. Ve bu hiç hoşuma gitmiyor git gide kendimden nefret ediyorum bu yüzden... Aynı sorun telepati, telekinezi gibi şeyleri denediğimde de oluyor bir nesneye odaklanmaya çalışıyorum ama kısa bir süre sonra kendimi o nesneden başka şeyleri düşünürken buluyorum. Meditasyon yapamıyorum odaklanamadığım için ne de ibadet yapabiliyorum. Mesela dua ederken aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Herneyse bu odaklanma sorunumu çözebilecek önerisi olanlar var mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Bu özelliğini kabullenmeyi dene ya da psikiyatriste git bununla ilgili de bir ilaç var her ne kadar aptala çevirse de yerine oturmanı sağlar . Ben odamda 5 saat boyunca yürüdüğümü bilirim. Asla bir şeye odaklanamam ama bu halde de üniversiteyi bile bitirdik hatta kpss yi bile hallettik . Bilgisayar oyunlarından bile hemen sıkılan biriyimdir. Çalışacağın şeyi eline al odanda yürüyerek çalış bir parça olsun işe yarar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Sağol emir869 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 benzer sorunlar b12 eksikliğinden olabiliyor bi doktora git b12 takviyeside alabilirsin bi zararı olmaz benim işime yaramıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
piskopat Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Aynı sorunlardan dolayı en kısa zamanda bi psikoloğa görünmeyi düşünüyorum ben bence sen de öyle yapmalısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Öneriler için teşekkürler bu sorunu acilen çözmem lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 farkındaysan sadece yapmak istediğin birşeyleri yaparken sıkılıyorsun meditasyon-telepati-telekinezi-dua etmek-ders çalışmak acaba neden sadece yapmak istediğin şeyleri yaparken sıkılıyorsun? dikkatimi çekti, dikkat bozukluğu olabilir ama dikkat eksikliği olamaz bence ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zamnest Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Bu vitaminin eksikliğinde yürüme bozukluğu, kronik yorgunluk, depresyon, sindirim bozuklukları, baş dönmesi, uyku hali, karaciğer büyümesi, göz bozuklukları, halüsinasyonlar, baş ağrıları, dil enfeksiyonu, huzursuzluk, zor nefes alma, hafıza kaybı, sinirsel bozulmalar, kalp çarpıntısı, kansızlık, kulaklarda çınlama, omurilik yıpranması gibi rahatsızlıklar görülebilir. B12 vitamini eksikliği çoğu kez kalın sinir liflerinin miyelin kaybıdır. Bunun bir sonucu olarak birçok insanda dış duyu kaybı fazladır ve şiddetli vakalarda felç olması bile olasıdır. Korktum ya nasıl bir vitamin bu Kaynak Wikipedia bu arada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 valla bendede var dikkat bozukluğu çok sinir bir şey:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 aynı ben.... çok lanet ve sinir bozucu bir durum ders çalışmaya çalışamama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 http://www.gnoxis.com/meditasyon-yapamiyorum-54457.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 BEnde de ona benzer bisey var.Mesela eskiden öğretmenlerimi pür dikkat dinlediğim halde hiçbisey anlamazdım.DAlıp giderdim belkide bilmiyorum ama sırf bu yüzden lakap bile takmıslardı bana.Gözümü kırpmadan dinlerdim.Hiçbisey anlamazdım.Hala da öyleyim.İnsanların arasında insanların konustukları seyleri anlıyamıyorum.Gülüyolar konustukları seye ,ben aval aval bakıyorum konusulandan hiçbir halt anlamıyorum .Gerizekalı olduğumu düsündüğüm bile oldu inanın:DAma daha sonra anladım ki bende irade yoksunluğu var.Meditasyonla geçiceğine de inanmıyorum.Veyahut baska bir seyle.Neyse amma uzattım niye anlattım bende bilmiyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.