hasannha Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2010 Arkadaşlar mesela psiwheli uzun sure yapan bırısının enerjisi azalıp ve yapamamaya baslarmı yoksa psiwhele çalıstıkca enerjisi artar ve daha hızlı ve istedği yone dondurmeyemı baslar? Cevaplarınız için şididen teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Birde arkadaşlar ellerimi birbirine surtuğum zaman daha rahat yapıyorum bunun ne gibi bir faydası var .? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Azalıp biticek olsa bu kadar yıl yaşayamazdın merak etme. Sen sadece sabit enerjiyi yönlendiriyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Hayır kardes yanlıs anladın tamam dinlenince enerji tekrar bıze gelıordur ama sureklı psiwhell ugrasınca bır muddet enerji azalırmı dıye sormustum yoksa bızde sonsuz enerjımı var ?? o zmn meditasyon yapmaya ne gerek var herkez ıstedıgı kadar sureklı telekınezı yapsın ? Tabı ben bilmiyorum sadece o sekılde dusundum ben bu işlere baslayalı daha sadece 5 6 gun oldu Psiwheli sanırım dondurebılıorm ve uzun sure yaptıktan sonra donduremıorm ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Tabı ben psiwhel yapmamısda olabılırım elımın sıcaklıgıyla elektriklenmeyle vb sekılde donmusde olabılır ama sureklı aynı yone dogru donuor bazen duruor yogunlasınca tekrar donduruorm ama ıstedgm zaman durduramıorm elımı cekınce duruor Sizce ben psiwhel yapmısmıyım? ha birde fanusun içindeyken donduremıyrm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Hayır dinlenince kazandığını düşündüğün enerji fiziksel, yemeklerden aldığın enerji. Teleknizeiyle bir kağıdı döndürmek ya da bir miktar enerji yoğunlaştırmak yoksayılacak kadar enerji gerektirir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Hmm anladım yanı hiçbir sorun olmaz yanı olemı cakramız fln azalmazmı sanırsam kagıdı cakramızla donduruorz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.