astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2010 Frene asıldım kaydı Motorumun tekeri Tecrübem olmasaydı Öpecektim yerleri Motorumun zinciri Kayıştandır kayıştan Ha bu dört tekerliler Bıkmadılar yarıştan Virajı döner iken Köpek çıktı karşıma Akıllı hayvan imiş Kaçtı kendi başına Yokuştan iner iken Boşa attım vitesi Firenlerim tutmadı Alttan aldım nefesi Motorumu sürerken Viraja dalmak hoştur Aşk hasreti çekerken Arkada selem boştur Arkama dul atlarsa Gücüm var pişirmeye Lakin lastik patlarsa Pompam yok şişirmeye Bindim demir atıma Hem sürüp hem gezerim Düşme benim yoluma Hem vurup hem ezerim Motoruma binerken Kelle koltuk sürerken Baktım ki yıllar geçmiş Yaşlanmışım çok erken Motorum tek silindir Binip sürmek ilimdir Korumalar ful ise Yerler halı kilimdir Motorumun tekeri Kauçuklu lastikten Zinciri bol yağladım Kurtulamam pislikten Yıkadım motorumu Temizledim yağladım Hırsız çalmasın diye Zincirledim bağladım İşim gücüm kalmadı Dedim biraz gezeyim Motorum çalışmadı Şimdi ben ne edeyim Acayip millet olduk Kışın dondurma yiyen Sapık mıdır acaba Motoruna kız diyen Otoyolda gazlarken Yuttum rüzgarı yeli Gaz teli atar derken Koptu debriyaj teli Karbüratör kirlidir Egzost öksürür ise Bil ki motor dillidir Götür diyor servise Gezilecek şehir çok Bu Ardahan yoludur Cebimde metelik yok Ama depom doludur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Acayip millet olduk Kışın dondurma yiyen Sapık mıdır acaba Motoruna kız diyen hahahha çok güzel teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 bişey değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123tr Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2010 astralruh tesekkürler motosiklet tutkumdan kaynaklanan bir sebeple msj atmadan gecemedim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 motor kullanıyo musun? benim de büyük tutkum var motorlara karşı 1-2 seneye alıcam ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pinar945 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Frene asıldım kaydı Motorumun tekeri Tecrübem olmasaydı Öpecektim yerleri Çok beğendim bunu:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2010 cok eglendim okurken teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 bişey değil görevimiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Karbüratör kirlidir Egzost öksürür ise Bil ki motor dillidir Götür diyor servise Guzelmis ya cok tesekkurlerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eLanVitaL Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Motorumu sürerken Viraja dalmak hoştur Aşk hasreti çekerken Arkada selem boştur bu süpermiş yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.