aLgoRmoRTiSs Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2010 (düzenlendi) http://mailbox.gazetevatan.com/MailFoto/20.02.200818095_01.jpg http://mailbox.gazetevatan.com/MailFoto/20.02.200818095_04.jpg http://mailbox.gazetevatan.com/MailFoto/20.02.200818095_03.jpg yiyen var mıdır ki Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Haha nerden buldun bunu ya ''yiyen varmıki'' haha :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 yiyen var mıdır ki bence de var mıdır ki:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lafbaz Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 baya bi ilginc daha kim bilir görmediğimiz bilmediğimiz neler neler vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 denizden babası çıksa yiyenler var, belki ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 ilerde bundanda kokoreç yaparlar bende burnumu kapayarak uzaklaşırım! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Dolması oluyorsa ben affetmem valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 hep öyle degilmi zaten mecbur kalınca o anca survivorda olur cnm bizede öle bişey olmayacagından çıkıp o organ a benziyen seyi yyemem he onun yerine baska bişey olsun onu yerim (bildigim bişey)meyve sebze Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Kesin tadı güzeldir bunun hee hep böyle iğrenç görünümlü şeylerin tadı güzel oluyor! bakınız kokoreç.. ben niye kokoreçe taktım bu gece onu da bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 tadını öğrenmek için 2 lokma alabilirim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 istahim acildi ya gayet kusunc gozukuyolar ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 denemeye hazır bi kaç kişi bulunduğuna göre hemen bi yerlerden bulup tadına bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Normalde deniz ürünlerini çok severim.. ama bunu yiyebilirmiyim bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 denizden babam çıksa yerim diyenlere.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Tavuktan vazgeçip sümüklü böceğe yönelenler var belli ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Mor kuşlaR tadına bakıyorsa bende bakıciiiim gerçi önce sen ye şeker n'olur n'olmaz :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 ya bir organa benzettiğin bişeyi nasıl yersiniz anlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 ya bir organa benzettiğin bişeyi nasıl yersiniz anlamıyorum elin japonları cenin yiyor yahu! hem tadı güzel belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2010 cidden bu baligin okyanustaki gorunumunu merak ediyorum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2010 japonlar kesin yer şimdi türkler kurbanlık hayvanlarının üreme organlarını yıyorlar ama eminim bunu o yiyenlere sorsan neye benzıyo lan bu yenirmi der .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crymnc Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 bu sey discoveryde cıkmıstı dirty jobs ta denizde yasamıo bataklık gıbı bıyerde yasıo yada o tarz bı yer ıste bunu yerın hafıf altına gomuolar sonra o yavas yavas buyuyo yerın altına dogru asagı ılerlemek ıcın o basından su fıskırtarak topragı delıo ıgrenc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgainWeRise Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 Şekli önemli değil ben yerim. Ayrıca neye benzetmek isterseniz ona benzetirsiniz. Siz penis demişsiniz ama pek çok başka şeyede bezetilebilir. Ayrıca tadı güzelse, beseleyici özelliği yüksekse ve sağlığa herhangi bir zararı yoksa yenebilir. Açık olmam gerekirse konunun altına bir sürü saçma sapan yorum yapılmış gülemedim bile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 ahahah bu nasıl bişey ya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2010 * balığının suçu ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Buna nimet diyen var mıdır ?? Yemem ben bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.