astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2010 (düzenlendi) o zaman bu video velvetwamp için gelsin bi tane daha bu da başka bi video tamam tamam bu son http://www.vbox7.com/play:33568e1e Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü video silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 nasıl ama kardeşim 10 numara değilmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 eski motor tutkums ismdide olsa dunyayı gezerdim valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 10 numara valla kullanıyomusun motor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 eskiden evet ama simdi 4 tekere düştüm çok sevdigim 2 arkadaşımı motor kazası yüzünden kaybettim bende kullanmıyorum (kamyonun frenleri patlamış onlarda kontrolsuz olan kamyonun altında birinin kafası patlamış ötekisinin iç organları çıkmış bir şekilde gördüm çok fena olmuştum :/ o zmandan beri kullanmıyorum.. heryer agır bir kan kokusu sarmıştı o günü hiç unutmam) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 kawasaki ninja zx6r bu motorda manyak bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Konunun içeriği nedir? yaralı linki göremedim ? bi ilginçlik veya komiklik de yok ? konunun bize faydası nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 böyle güzel bi motorun türkiye'ye gelmemesi ilginç..sitede velvetwamp'dan başkasının da konuya ilgi göstermemesi komik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 e bizimde ayrıcalıgımız bu astralruh herkes motorcu olamaz kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Hayabusa'lar zaten Türkiye'de cirit atıyor. Eğer motoru almak dışında benzine de yatıracağın milyarların varsa al. Sayın nevermore motorcu olduğu halde doğruları söylemiş. Motorcuyuz veya araba tutkunuyuz diye "İlginç ve komik videolar" bölümünü dolduramayız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
velvetwamp Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 ama uzay mekikleriyle dolduruyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Motor hakkında konu açacak olsam bölüm yetmez ki kimse ilgilenmiyor değil . 5 yıldır türkchopper üyesi yamaha drag star (custom 650) sahibi bir motor tutkunuyum . Ki tutkudan öte olduğunu zaten beni tanıyan biliyor . Bilginiz yanlış hayabuşa miyadını doldurmuş ve türkiyede ayağa düşmüş bir racing . Yinede konuda bir içerik göremedim ben ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2010 ama uzay mekikleriyle dolduruyoruz Keşke mantıklı ayarlar verebilseniz. Motosiklet üzerine bir bölüm açılırsa doldurursunuz kimse birşey diyemez. Ufoloji adında bir bölümümüz olduğunu unutmamalısınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.