Jump to content

Suzuki GSX-R-1300 Hayabusa

astralruh

Önerilen Mesajlar

eskiden evet ama simdi 4 tekere düştüm :D çok sevdigim 2 arkadaşımı motor kazası yüzünden kaybettim bende kullanmıyorum (kamyonun frenleri patlamış onlarda kontrolsuz olan kamyonun altında birinin kafası patlamış ötekisinin iç organları çıkmış bir şekilde gördüm çok fena olmuştum :/ o zmandan beri kullanmıyorum.. heryer agır bir kan kokusu sarmıştı o günü hiç unutmam)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayabusa'lar zaten Türkiye'de cirit atıyor. Eğer motoru almak dışında benzine de yatıracağın milyarların varsa al.

Sayın nevermore motorcu olduğu halde doğruları söylemiş. Motorcuyuz veya araba tutkunuyuz diye "İlginç ve komik videolar" bölümünü dolduramayız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Motor hakkında konu açacak olsam bölüm yetmez ki :) kimse ilgilenmiyor değil . 5 yıldır türkchopper üyesi yamaha drag star (custom 650) sahibi bir motor tutkunuyum . Ki tutkudan öte olduğunu zaten beni tanıyan biliyor :) . Bilginiz yanlış hayabuşa miyadını doldurmuş ve türkiyede ayağa düşmüş bir racing . Yinede konuda bir içerik göremedim ben ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...