astralruh Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2010 Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2010 Ders : 1 İNGİLİZCEYE İLK ADIM ---Clean family girl: Temiz aile kizi. ---My mother to be my wife: Anam Avradım olsun ---Come with ball my brother Come with ball: Topla Gel Abicim Topla gel ---Chicken translation: Piliç çevirme ---Leave the door december: Kapıyı aralık bırak ---Where is this waiter who I put: Nerede bu kodumun garsonu!... ---Your hand is on the job your eye is on playing: Elin işte gözün oynaşta ---Sensitive meat ball: İçli köfte. ---Urinate quickly, satan mixes: Acele işe şeytan karışır ---There is no saturation to her observations: Onun gözlemelerine doyum olmaz ---Man doesn't become from you: Senden adam olmaz ---Enter the desk: Sıraya gir ---Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit.: Bak koçum, ben Anadolu çocuguyum, bir koyarsam oturursun ---Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: Osuruktan teyyare, Selam söyle o yare ---Master !!! do something burning-turning in the middle: Usta !!! Ortaya yanardöner bişi yapsana ---Exploded egypt has escaped to my bosphorus: Boğazıma patlamış mısır kaçtı ---In every job there is a no: Her işte bir hayır vardır ---She is such a mother's eye girl: Çok anasının gözü bi kız Alıntı
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2010 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2010 hahah :rofl: süper olmuş Alıntı
Peepss Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2010 ---Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: Osuruktan teyyare, Selam söyle o yare bayıldım bunada hepsinede yaa süper ötesi bişe Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.