mescalin Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2006 ASKERLİK HİZMETİNDEN MUAF TUTULMA TALEBİ (Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır.) Saygı değer Hakim Bey.. Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz. Şu günlerde askerliğe çağrılacağım. Adım Cafer Keskinbıçak . 24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul bir bayanla üç yıl önce evlendim. Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye ile geçen yılın ocak ayında evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Aynı zamanda, üvey kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Karımın geçen sene benden hamile kaldı ve bir Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu. Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın da hem kayınbiraderi ve hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu için benim de dayım oldu. Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım ayında babamdan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif koydular. Arif'te ta babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de benim torunum oldu. Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif'in erkek kardeşi oldum. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babası olmuş oldum. Aynı zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi oldum. Kısacası ben şimdi aynı zamanda üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'inde büyük babasıyım. Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir. Zira şu anda ben... Babam Ferit Keskinbıçak'ın oğluyum. Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Keskinbıçak'ın büyükbabasıyım. Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil Keskinbıçak'ın babasıyım. Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar.. Saygılarımla. Cafer Keskinbıçak. Not: Adıyaman ili .... ilçesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince... Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik rahatsızlıklarından ve (!) aile içindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıçak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 evlenme gitsin dustugun duruma bak be adam ne oldugun belli degil bu yaştan sonra <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/yes.gif.094e6a27548f9ab2c7faccae6469187f.gif" alt=":yes:"> Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2006 ehehe bu askere gitmemek için evlenmistir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 bu ne ya okurken bile başım döndü herkez birbirine girmiş durumda çok vahim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ASLI Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 yok okumucam ozaman madem okuyunca depresyona girecem ya ben zaten depresyondayım cıkma yolları arıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 bu bana maıl olarak gelmıstı okuduktan sonra akrabalık ılıskılerımı tekrar gozden gecırdım ve o adamın yerınde olmadıım ıcın sukurettım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 ben olsam aman ya der çekip giderdim ya çekilirmi bu ya insan gerçekten depresyona girer sakın okurken kendinizi kaptırmayın psikolog masraflarınızı karşılamıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 yani asarım kendimi daha iyi ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 hehehe guzelmis walla cok ii ben de mi yapsam acabba ole bisiy !?! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2006 Yalan Rüzgarı bile bu kadar karmaşık ilişkileri kaldırmazdı doğrusu..pes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
skyZz Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2006 bu ne yhaf herkes BırBırıNe gırmıss... aLLah Kımseye gostermesın.: ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 bu ne ya işte , çarpık ilişkiler diye buna derim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 oha resmen filmlik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 süpermiş zeka oyunu gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 e yuh artık beeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 İşte kanunların açıklığından faydalanmaya çalışan bir vatandaş.Trajı komik bir olay.Babamla bayağı güldük bu olaya:rofl: Teşekkürler mescalin paylaşımın için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 anemmm bu ne böyle:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 bütün aile tren yapmıs hahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fLxuCy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 puahah adamdaki düşünceye bak yaa böle bi istei de ancak bi türk qercekleştirblrdi:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Aşk-ı memnu'nın 2. versiyonu mu desek acaba.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Aşk-ı memnu'nın 2. versiyonu mu desek acaba.. cidden bunu dizi yapımcılarından uzak tutun 6 sezonluk dizi çıkar bundan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.