zero Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2010 ~Arkadaşlar İlk Önce Yeri Yanlış İse Özürdilerim. Arama Yaptı Bulamadım.. Eğer konuları Filanda Varsa link Verebilirmisiniz ? Benim 0 duygu,Düşünce İle İlgili Her Şeye İhtiyacım Var. Elinde Telkinli müziği Ve Teknikleri Olan Varsa Acaba Paylaşa Bilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssschwarzzz Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2010 ilk defa duydum o neki :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2010 Birşey düşünmemek için neden telkine ihtiyaç duyasınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2010 http://www.gnoxis.com/zihni-susturmak-32059.html belki işinize yarar bu yazı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zero Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2010 Birşey düşünmemek için neden telkine ihtiyaç duyasınız? Çünki Susturamıyorum.. Her Şey İçin Varsa Telkinler Bunun İçinde Vardır Diye Düşlündüm.. Kendimi Alıştırıp Vücüdumu o duruma Alıştırdıktan Sonra Gerek kalmiyacaktı.. ~Teşekkürler "nevermore" Hemen Bakıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2010 Zihni susturmak , hiç bir şey düşünmemek değil . bu mümkün de değil zaten. Hiçlik anlayışı içerisinde 'hiç' kavramını algılamak bile düşünme yeteneğinin bir parçası.. " Zihin, kontrolü elinde tutabilmek için, sürekli olarak şimdiki an'ı ve gelecekle örtüp gizlemeye çalışır, ve böylece, Şimdi'den ayrılmaz olan Var'lığın canlılığı ve sonsuz yaratıcı potansiyeli zaman tarafından örtülürken, gerçek doğanız da zihin tarafından örtülür. Ağır zaman yükü gittikçe artarak insan zihninde biriktirir. Tüm bireyler bu yük altında ıstırap çekerler, ama onlar bu değerli an'ı görmezden geldikleri ya da yadsıdıkları, veya onu - sadece zihinde bulunan, aslında var olmayan - gelecek bir an'a ulaştıracak bir vasıtaya indirgedikleri her seferinde bu yükü artırırlar. Zamanın ortak ve bireysel insan zihninde birikimi ayrıca geçmişten büyük miktarda bir acı kalıntısı da barındırır." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zero Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Zihni susturmak , hiç bir şey düşünmemek değil . bu mümkün de değil zaten. Hiçlik anlayışı içerisinde 'hiç' kavramını algılamak bile düşünme yeteneğinin bir parçası.. " Zihin, kontrolü elinde tutabilmek için, sürekli olarak şimdiki an'ı ve gelecekle örtüp gizlemeye çalışır, ve böylece, Şimdi'den ayrılmaz olan Var'lığın canlılığı ve sonsuz yaratıcı potansiyeli zaman tarafından örtülürken, gerçek doğanız da zihin tarafından örtülür. Ağır zaman yükü gittikçe artarak insan zihninde biriktirir. Tüm bireyler bu yük altında ıstırap çekerler, ama onlar bu değerli an'ı görmezden geldikleri ya da yadsıdıkları, veya onu - sadece zihinde bulunan, aslında var olmayan - gelecek bir an'a ulaştıracak bir vasıtaya indirgedikleri her seferinde bu yükü artırırlar. Zamanın ortak ve bireysel insan zihninde birikimi ayrıca geçmişten büyük miktarda bir acı kalıntısı da barındırır." ~Teşekkürler Bu Aydınlatıcı Oldu. Ama Yinede Telkinli Bi Müziğe İhtiyacım Var.. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2010 Bırak konuşsun zihnin..,konuşur konuşur susar elbet... ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zero Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 yok Ya.. Konuşuo Konuşuo Susmuyo.. Telkinli Bi Müzik Filan olsa DAha İyi Olur.. Kimsede Yokmu ? .s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.