ORHAN AFACAN Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2010 Orhan,Osman,Ömer bunlar bir simge Adımın Okunuşu Mehmetçiktir. Destanım dolu tarih denen belge Gözüm pek,göğsüm çevik,başım diktir. Ben Mehmetçikim,kendimden eminim. Duşmana korkuyum,dosta güvenim. Vatanı canından çok,çok sevenim. Vatan Mehmet,Mehmet Vatan demektir. Sevmeyi öğretti hep bana atam. Çıkar için değil sevgim,gerçektir. Haksızlığa hiçmi hiç katlanamam Ömrümce mücadelem süreçektir. Gönlümde,önümde oldu hep ümit. Dünümie, yarına tarih şahşittir. Doğdum,yaşarım,öleceğim yiğit Adım Mehmetçik,soyadım ŞEHİTTİR. Orhan Afacan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakutsk Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 Sehitler Ölmez, tesekkürler ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adogan2 Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2010 Ben Mehmetçikim,kendimden eminim. Duşmana korkuyum,dosta güvenim. Vatanı canından çok,çok sevenim. Vatan Mehmet,Mehmet Vatan demektir. Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ORHAN AFACAN Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 ilgi ve alakanıza tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.