GynandeR_MagiciaN Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2008 Stay with me a while, Rise above the vile. Name my final rest, Poured into my chest. chorus: Into the orchard i walk peering way past the gate. Wilted scenes for us who couldn't wait. Drained by the coldest caress, stalking shadows ahead. Halo of death, all i see is departure. Mourner's lament but it's me who's the martyr. Pledge yourself to me , Never leave me be, Sweat breaks on my brow, Given time ends now. chorus Spirit painted sin, Embers neath my skin, Veiled in pale embrace, Reached and touched my face. ............................................................... Birazcık benimle kal kötülükten yükselerek bırak benim son huzurumu göğsümden içeri akın ederek nakarat: meyve bahçesinden eski çitli eşit yolda yürüyorum bizim için bekliyemeyen çürük sahneler buz gibi bir okşayıştan kaçış,gölgelerinden yanından azimle yürüyerek ölüme merhaba,gördüğüm her şey hareketli yaslıların sızlamaları ama bu lekeli benim kendini bana rehin et asla terketme beni alnımdan dökülen terler kırılır verilen zaman şuan bitti nakarat ruhum günahları boyadı tenimin altındaki korlar örtünmüş solgun bir kucaklama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Face Of Melinda By the turnstile beckons a damsel fair Geçtiğim o turnike bir peri kızını işaret ediyor The face of Melinda neath blackened hair Simsiyah saçları altında melinda'nın yüzü No joy would flicker in her eyes Gözlerinde hiç neşe kıpırtısı yok Brooding sadness came to a rise Pusuya yatmış bekleyen hüzün yükseldi Words would falter to atone Kelimeler kefaret gibi duraksayacaktı Failure had passed the stepping stone Başarısızlık aşama olmayı geçti artık She had sworn her vows to another O yeminlerinden birinden diğerine geçti This is when no-one will bother İşte bu kimsenin takmayacağı andı And conceded pain in crumbling mirth Ve unufak edilmiş neşesinde acıyı itiraf etti A harlot of God upon the earth Dünya üzerinde tanrının bir *r*spusu Found where she sacrificed her ways Onun o feda ettiği yollarda buldum That hollow love in her face Yüzündeki o içi boş aşkı Still I plotted to have her back Onu kazanmak için hala dolap çeviriyordum The contentment that would fill the crack Hoşnutluluk kırıkları dolduracaktı My soul released a fluttering sigh Ruhum çırpınan bir nefes bıraktı This day fell, the darkness nigh Bu gün yitti,karanlık yakın I took her by the hand to say Onu elinden tutup götürdüm ve dedim ki: All faith forever has been washed away Tüm inancım silindi gitti I returned for you in great dismay Büyük bir korku içinde sadece senin için geri geldim Come with me, far away to stay Gel benimle,çok uzaklarda kalmak üzere Endlessly gazing in nocturnal prime Uçsuzca geceye ait olan o noktaya gözünü dikip She spoke of her vices and broke the rhyme Mengene gibi konuştu ve kafiyeyi kırdıBut baffled herself with the final line Ama son anda kendini de şaşırttı My promise is made but my heart is thine -Başkasına sözüm var ama kalbim senin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2010 Come into this night -Bu geceye gel Here we'll be gone -Burada gitmiş olacağız So far away -Çok uzaklara From our weak and crumbling lives -Zayıf ve ufalayan hayatlarımızdan Come into this night -Bu geceye gel When days are done -Dünler bittiğinde Lost and astray -kayıp ve sapıtmıştı In what's vanished from your eyes -Senin gözlerinden neden kayboldu What came and distorted your sight? -Gelip de görüşünü çarpıtan nedir? Saw you benighted by your fright -Korkunun seni kararttığını gördüm. Come into this night -Bu geceye gel Your plight alone -senin ciddi yalnızlığın Carry your weight -ağırlığını taşı You are flawed as all of us -Sen hepimizin ki kadar kusurlusun Come into this night -bu geceye gel Your only home -sadece senin evin It's never too late -Hiçbir zaman geç değildir To repent, suffer the loss -pişman olmak, kayba uğramak What came and distorted your sight? -Gelip de görüşünü çarpıtan nedir? Saw you benighted by your fright -Korkunun seni kararttığını gördüm. What came and distorted your sight? -Gelip de görüşünü çarpıtan nedir? Saw you benighted by your fright -Korkunun seni kararttığını gördüm. Come into this night -bu geceye gel When you're able -uygun olduğun zaman To undo your deeds -işlerini geri almak için And atone with your lonely soul -ve yalnız ruhunun gönlünü almak için Once you're into this night -sen bu gecede olduğun andan itibaren All minds are stable -Bütün karralar sabit Forget all your needs -ihtiyacın olan herşeyi unut Lose the grip of all control -Kontrolün sapını kaybet [video=youtube;jDIIGsf-i_g]http://www.youtube.com/watch?v=jDIIGsf-i_g Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2010 sevdiğim grup, güzel parça, güzel sözler:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cmrsevinc Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 (düzenlendi) opeth-hope leaves In the corner beside my window There hangs a lonely photograph There is no reason I'd never notice A memory that could hold me back There is a wound that's always bleeding There is a road I'm always walking And I know you'll never return to this place Gone through days without talking There is a comfort in silence So used to losing all ambition Struggling to maintain what's left Once undone, there is only smoke Burning in my eyes to blind To cover up what really happened Force the darkness unto me Penceremin yanında, köşede Yapayalniz bir fotoğraf asılı.. Bir sebebi yok Asla farketmeyişimin Beni alıkoyabilecek bir anıyı.. Bir yara var her daim kanayan Ve her zaman yürüdüğüm bir yol. Ve biliyorum, buraya asla geri dönmeyeceksin.. Birbiri ardına günler geçirdim hiç konuşmadan Sessizlikte bir rahatlık var.. Böylece alıştım tüm hırsımı kaybetmeye Ve kalanları bir arada tutma mücadelesine.. Bir defa parçalanınca, geriye kalan sadece duman Gözlerimi köreltircesine yakıp Gerçekte ne olduğunu gizleyerek Karanlığı zorla içime katan.. Temmuz 4, 2012 AurorA tarafından düzenlendi renk ve şekil açısından düzenlendi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.