blessed trinity Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2010 Hemen başlıyııım Deaths_Expulsion cuRsed Mor KuşlaR KATA bogee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 tamda sen aklıma geliyodun bak :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 her yerde sen varsın çıkmıon aklımdan :rofl: Depressive mysteriouslady Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 aferin hep böyle ol sende çıkmıyon shczophrana doğru yazdıysm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 bi kere schizophrana o Şaman eskilerden.. fcuk the life pitchella :rofl: tampon typhon :rofl: coldhellangel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Elesis :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 kendilerini gördüğüm için doğal olarak dreamcatcher , Deaths_Expulsion , (not: insanın canı sıkılınca farklı farklı oyunlar bulabiliyormuş hiç denememiştim kıhkıh ) ve fairytale .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 bu oyun onceden olmalıydı gno'da ama sıte teması degısınce sılınmıs olabılır ya da cok fazla asınalıktan ben unuttum Mor kuşlaR Deaths_Expulsion:) boynuzsuzgeyikler nevermore:) melenie:) raskolnikov:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 mor kuşlar kesinlikle... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 x_cpr_x Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 dreamcatcher cruelty:) boogee:) pitch:) KATA:D borderliner 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 OOOoooooo piti piti karemalı sep..... yapmıyorum elbette çünkü fairytale aklımdan çıkmıyor ve dreamcatcher ve blueboy ve secret_sun :.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 mor kuşların aklından çıkmamak iyi bir şey olsa gerek xteksus .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2010 dreamcatcher Mor kuşlar Deaths_Expulsion @dreamcatcher:tampon typhon bu iyiymiş ya dalga geçeceğim onunla secret_sun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackPitch Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Forumda en iyi tanıdığım tek üye BlackPitch geliyor anca aklıma.Onun geleceğini düşünüyorum.2 yıl sonrasını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 dreamcatcher Mor kuşlar Deaths_Expulsion @dreamcatcher:tampon typhon bu iyiymiş ya dalga geçeceğim onunla secret_sun. aa bı de merinos koyunum o benim :rofl: o saclarla bı numara artist :rofl: eoliss cuRsed Death_Expulsion:) kucuk psısık Nora:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 aa bı de merinos koyunum o benim :rofl: o saclarla bı numara artist :rofl: eoliss cuRsed Death_Expulsion:) kucuk psısık Nora:) Evet ya benden güzel saçları var bir kız olarak kendimden utanıyorum eoliss (: kendisi bugün beni baya bir aramış dreamcatcher (: Death_Expulsion (: Secret_sun ( bu arada nereler de o ya paylaşımlarını özledim ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 eheheh eoliss'i kacırdım ben de umarım cabucak gelir cuRsed belfalas ihaveadream tanımıorum ama aklıma geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Beni aradı en sonunda bulamayınca Facebook,gnoxis,e-mail v.s her yere mesaj atmış Aramak sonunda gelmiş aklına Death_Expulsion (: dreamcather (: optimist (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 ehehe cuRsed (: Deaths_Expulsion (: Mor kuşlaR (: optimist (: fairytale (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 avatarlar konusunda iyisin dream , bu avatardaki bayan yere bakıyor o kesin bu sefer buldum sırada ki soru ise yerdeki neye bakıyor ! :D dreamcatcher fairytale Hush Blue_abyss melancholia .............. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 archangel scarred whitpower nora kaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 fairytale.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 dreamcather mor kuşlar fotonkedi xteksus aurorax 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2010 Hush Xero Dreamcather Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.