Jump to content

Kayseri-Ankara Otobüsü

Baudrillard

Önerilen Mesajlar

Selam arkadaşlar.Bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım.Lütfen bu olayı orada olan kişilerde tasdiklersin.Ben yurt kaydı için bu sabah Kayseriye gittim annemle beraber.İşte yurt işini hallettik ve saat 5 arabasına ismini vermeyeyim Kayseri-Ankara otobüsünden yer ayırttık.Arabaya bindik ve kayserinin sınırına vardık varacağız.Bir kaza olmuş.Araba kamyonla çarpışmış fazla bir hasar yok ama içindeki adamın boynu kırılmış ve ölmüş.Öğrendiğimiz buydu.Neyse sınırı geçtik ve bayağı karanlık olmaya başladı.Issız biryerden geçiyorduk tam bilemiyorum o sırada. Şöför arabada 1-2 annenin isteğiyle durdurdu arabayı çocuklarının tuvaleti gelmiş.İşte bizde onları bekliyoruz.Dışarısında hiçbirşey görünmüyor.Çocuklarlar annelerinin çıkmalarının üstünden yaklaşık 3 dakika geçmişti.Arkadan pat pat sesler gelmeye başladı.Birisi arkaya büyük bir güçle vuruyordu.Biz önce çocuklar zannettik inen çocuklar yani.Şöför kadınlara seslendi ama çocuklar annelerinin yanındaydı bu cevabı aldık.Şöför indi arkaya gitti ve bu defa orta kapıya vurulmaya başlandı.Biz haliyle tedirgin olduk.Arabadan 8-9 kişi olarak indik.Kontrol etmek için.Baktık ama birşey bulamadık.Biz ön kapının önündeyken ön kapının sanki birisi zorluyormuş gibi açılmasına şahit olduk.Korktuk şöför koltuğunda değildi bizimleydi ve kimse şöför koltuğunda birşeylerle uğraşmıyordu.Biz kendimizi nasıl arabanın içine attık bilemedik.Derken şöför iyice arabanın altına üstüne baktı,hayvandır büyük ihtimal dedi kapıların açılmasını da düğmelerin bozulduğuna bağladı.Derken 1 kilometre gitmeden bi adam arabayı durdurdu.Şöför ön kapıyı açtı ve "Hayrola hemşerim nereye gitceksin " dedi.Bunu der demez "Bismillahirrahmanirrahim" diye bağırmaya başladı.Elindeki su şişesini adam fırlattı.Kapıyı kapattı ve büyük hızla uzaklaştık.Adamın yzünü gördüm ama nasıl bir tehlike teşkil ettiğini anlamadım.Şöförün yanına gittik beti benzi atmıştı.Ne oldu dedik neden öyle yaptın dedik.Adam kazada ölen adamdı yemin ederim oydu diye bağırıyordu.Arkadaki adam evet benziyor mavi gömlekli sortu vardı dedi.Biz iyice korktuk.Korkudan perdeleri çektik.Şöför dışarı çıktı nefes aldı.Bizde çıktık.Gördümüz adamın saçlarının bi bölümü yoktu kazada kaybetmiş gibi.Arka tarafında saçlarının olmadığını farkettik ama kan felan varmıydı göremedik.Pantolonu yırtılmıştı.Neyse herkes arabada korktu,ağladılar.1 saat gecikmeyle eve vardık.Annem hala kötü durumda.Adamın bana nasıl baktığını unutamam.Arabada çok genç arkadaş vardı.Eğer bu yazıyı okuyup orda olan birileri varsa ne olur yorum yazmayı ihmal etmesinler..İnanmadığım şeylere inanmaya başladım artık...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kayseri otobüsü diye görünce hemen atladım uçan adam sabri biyoenerjik güçlerini kanıtladı filan sandım,kayseri otobüsünde şahitleri filan vardı hatta ne yazık ki biz orda değildik.. olay da bi hayli ilginçmiş,filmi çekilse korkutur gibin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben pek inanmıyorum açıkçası. `Bismillahirahmanirahim` denildiğinde kaybolması beklenir. Bir efsaneye göre ; Bir kadın ormanda kaybolur ve bir ışık görür o tarafa doğru ilerler. Karşısına yemek yiyen bir çok insan çıkar ortalarında da büyük bir ateş yanmaktadır. Kadını da yemeğe davet ederler. Kadın yemeğe başlamadan önce alışkanlıktan dolayı besmele çeker ve etrafına baktığında ne insanlar vardır nede ateş yanmaktadır. Bundan yola çıkarak ayrıca şunu söylemek istiyorum. Ölüler, öldüklerini bilmezler. Gömülmeden önce yüzü açılır ve öldüğü söylenir. Bu şekilde melekler ruhu alıp götürür. Anlattığınıza göre orada ne bir hoca var nede bu konuda bilgili biri. Bu yüzden bana mantıklı gelmiyor. Karşılaştığınız şeyin bir ruh olduğuna inanmıyorum, şöför benzetmiştir, yada yolda kalan birisidir. En mantıklısı bu.

Xian tarafından düzenlendi
Opsiyonel
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben pek inanmıyorum açıkçası. `Bismillahirahmanirahim` denildiğinde kaybolması beklenir. Bir efsaneye göre ; Bir kadın ormanda kaybolur ve bir ışık görür o tarafa doğru ilerler. Karşısına yemek yiyen bir çok insan çıkar ortalarında da büyük bir ateş yanmaktadır. Kadını da yemeğe davet ederler. Kadın yemeğe başlamadan önce alışkanlıktan dolayı besmele çeker ve etrafına baktığında ne insanlar vardır nede ateş yanmaktadır. Bundan yola çıkarak ayrıca şunu söylemek istiyorum. Ölüler, öldüklerini bilmezler. Gömülmeden önce yüzü açılır ve öldüğü söylenir. Bu şekilde melekler ruhu alıp götürür. Anlattığınıza göre orada ne bir hoca var nede bu konuda bilgili biri. Bu yüzden bana mantıklı gelmiyor. Karşılaştığınız şeyin bir ruh olduğuna inanmıyorum, şöför benzetmiştir, yada yolda kalan birisidir. En mantıklısı bu.

Besmele havvas yolu ile kurtulmaya çalışmaktır ama bu yetersizdir.Yoksa neden o kadar araştırıp korunma yöntemleri arıyalım ;) Ruh dur değildir buna bir yorum getiremeyiz bence. Çünkü bir çok formda görülebilen varlıklar mevcut. Ve yine bu varlıkların da özgürce inanç seçme durumları var. Bu yüzden de o besmele işe yaramaz her zaman. Tılsımlar vs.... olsa belki de etkileyecekti kim bilir......

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ewet bnde gerçekten çok ürktüm ve ama bu tür olaylar hala yaşanmakta ama eskilere göre azalmış durumlarda eskilerde çokmuş inşallah ben bir yazı yayınlayacağım yazıcağım şeyde gerçek eski olaylar babannem anlatırdı hep ama dalgaya alırdık ama gerçek olaylar inanıyorum artık hepsini iyi günler bu arada yazı okuduktan sonra 5 dk bir arkama bakıyorum :)))))))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...