chesterfield Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2010 Bu videoya internette gezinirken rastladım.İzleyen varmı bilmiyorum ama izlemenizi tavsiye ederim. Sizce bu görüntü gerçek mi? http://video.mynet.com/habervideo/Kabe-nin-uzerindeki-bu-seyler-de-ne/949680 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Kabe etrafındaki spotlar dikkatimi çekti. Çeken adam ise kamerayı biraz hızlı yukarı aşağı kaldırarak bir şey uçuyormuş hissi veriyor. Bana kalırsa fake bir video veya kamera açısı iel ışığı çok güzel yakalamış. Bana inandırıcı gelmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dutchess Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum. ışık yansımış ve küçük ışıklar oluşturmuş.adam güzel çekmiş gerçekten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.