Baudrillard Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2010 Burada sevdiğiniz kıza,erkeğe,sevgilinize,karınıza,kocanıza duygularınızı belirtir.Tek kural şu olsun.Yazdıklarımızı kırmızıyla yazalım Yağmur bana 21 Nisan günü "Bende seni seviyorum " demiştin ya. İşte o gün en güzel gündü.Ağacın altında yağmurda otururken gözlerimin içine bakışını hiç unutmayacağım sevgilim... Seni çok ama çok seviyorum bunu hep bil... ve sana burdan Chris de Burgh - When i think of you şarkısını gönderiyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 aşkım hani bana verdiğim güller solunca yanına geleceğim demiştin ve bir demet gül tutuşturmuşdun yaa ellerime...ALLAH belanı versin güller naylonmuşşş...bende salak gibi bekledim hep seni :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 aşkım hani bana verdiğim güller solunca yanına geleceğim demiştin ve bir demet gül tutuşturmuşdun yaa ellerime...ALLAH belanı versin güller naylonmuşşş...bende salak gibi bekledim hep seni :rofl: koptum bu yoruma yaaaa Hani bana o ilk sarıldığın an varya kalbimin subwoofer gibi çarptığını hissettiğim o an seni ruhumda hissettiğim o an varya sevdiğim ahh ahh ne gündü be 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 benim tek katilim sen olsanda gözlerim rüyalarda bile başka birini görmez... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Bu aşkın katili sensin, teslim ol suçlusu sensin :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 seni çok seviyorum sitem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Lütfen şu kıskançlıklarını bir yana bırak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deLy Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Zaten aşklar hep yalan dolan , sonu hep acı ve hüsran. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 gülü seven dikenine katlanır katlanmasınada benim gibi kaktüsü seven ne halt etsin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Matanay Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Tülay evine dön, sensiz yapamıyoom. Tülaay aşkım. Nerdesiiiğğğn. salyasümük.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Kırmızılı kadın sana tekrar döndüm ve beklemedeyim umarım yine başımı belki hayatımı tekrar tekrar kurtarmak için yanımda olursun. Ve söz bu sefer sinsi sinsi gelip geceleri uyndırıp tırsıtmana da sesimi çıkarmıycam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZeberuS Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 canın cehenneme desem? eminimki; sana yemin ediyorum ki sen gel diyene kadar gelmem, diye yemin edersin tıpki asla gitmiyeceğine ettiğin yemin gibi. canın cehenneme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gnos Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 ya biliyor musun bana aşkım demenden ve seni seviyorum demenden bir de canım demenden nefret ediyorum. ne büyük bi yalan bu böyle. insan önce kendine dürüst olmalı. beni bu dünya üzerinde sevecek adamın aklına şaşarım ben. benim kadar çekilmez bi ansan varsa buyursun şöyle gelsin. bu yalanlara karnım tok oğlum. sen git sana inanacak başka birini bul.( ESKİ SEVGİLİME. HEP SÖLEMEK İSTEMİŞTİM AMA İÇİMDE KALMIŞTI. BU İYİ OLDU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 zeytinyağı gibi üste çıkmayı nasıl beceriyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Niye beni sevmiyosun lan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Hadi akşam oldu artık eve dön ya Çalış çalış nereye kadar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 keşke geri döndüğünde her şey eskisi gibi olsa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Daha dün gibiydi seni seviyorum sensiz yapamam beni bırakma deyişlerin ama şok ettin beni şimdide aynı sözleri başka kıza diyorsun aradan 24 saat geçmeden sen adam değilmişsin !.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Aynı okyanusun farklı kentleriydik Uzaktı birbirine düşlerimiz Farklıydı mevsimlerimiz Uzanamazdı asla ellerimiz Kırılırdı...Sıcaklığında bir merminin Kar yağardı sokaklarımıza Filizlenen sevgiler kalbimizde donardı Yağmurlar dökülürdü bulutlardan Sel taşkını hüzünlerde boğulurduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MadUnknown Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Beni sevdiğini bilir gibiyim Ama hep gözlerini bana masumca dikmeni isterdim Biliyorum kolay değil hayat, Hele ki yalnız olmak.. Beni fısıldadığını duyar gibiyim sevdiğim, Ama sadece bu aşk dediğin tek hecelik kelime gibi, Fısıltılarda kaldı aşk yeminim.. Beni huzursuz gözlerle arar gibisin. Ama artık üzgünüm,hemde fazlasıyla. Çünkü göremeyecek kadar yakınındaydım ve artık Sevmeye ümit edemeyeceğin kadar uzaktayım. Kendime ait yazdığım bir şiirdir.Alıntı değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Progresif Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 akıllı ol canımı ye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Yoksun ki sen... var mısın?? yoksun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Benim söyleyeceklerimi çoktan söylemiş şair. Ne kadınlar sevdim zaten yoktular. yağmur giyerlerdi sonbaharla bir azıcık okşasam sanki çocuktular bir akşam korkudan gözleri sislenir. ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle birsevmek görülmemiştir hayır,sanmayınki beni unuttular hala ara sıra mektupları gelir. gerçek değildiler birer umuttular eski bir şarkı belki bir şiir ne kadınlar sevdim zaten yoktular yanlızlıklarımda elimden tuttular uzak fısıltıları içimi ürpertir sanki gök yüzünde birer buluttular nereye kayboldular şimdi kim bilir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Her gece olduğu gibi bu gece de sigaramı sen sanıp, yine çektim içime deliler gibi. Yine ağladım, hiç istemezdin kızardın bana hep yanında ağlarken. Yanında ben ağlardım hep çünkü, gözlerine baktığım an sanki gözlerini değil, kalbinin içini görür gibiydim. O yüzden ağlardım ben. Yazacak çok şey var aslında ama, bir kağıt kalem alıp mum ışığında, seni çekerken içime ve dışarıdan gelen o boş seslerle yazmak, Tanrı'nın bana verdiği en güzel hediye olacaktır şu saatten sonra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Hani 5 aralık pazartesi, 6 aralık doğum günün olduğu için bol bol yağmur yağdığı halde sana hediye almak için onca yol tepip, bol bol ıslanıp ertesi gün hastalanmıştım ya, sana anca 2 hafta sonra vermiştim ya o hediyeyi. Hani kolumdan tutup, beni durdurup: "Seni seviyorum" demeni beklerken sen onca kişiyi aşıp bana: "Mert, teşekkür ederim." demiştin ya, çoğu kişi buna kırılır, ama ben yinede çok sevindim. Bir gün sana "Seni sevyorum!" diyebilecek cesareti toplayabilme dileği ile. Bu şarkıyıda sana armağan ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=p41xLRmEPoY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.