Baudrillard Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2010 Selam arkadaşlar. Benim bir arkadaşım benim tavsiyemle gnoxise üye oldu. Fakat yaklaşık 4 saattir üye onayı gerçekleşmedi. Yaptığı adımları sordum farklı birşey bulamadım. Mail adresinden aktivasyon kodunu da açmış. Hala bekliyor. Yardım edebilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baudrillard Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Site yönetimi keşke bu kadar ilgisiz kalmayıp cevap verse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Konu ile ilgili kesin cevabı Nora verebilir keşke başlık açmak yerine online olan bir moderatöre mesaj yazsaydın. Ben konuyu ilgili yere taşıyorum. Konu ile ilgilenilecektir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baudrillard Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Hayır anlamadığım şu bakıyorum sürekli birileri yeni üye oluyor.Enalta bakıca görülüyor yeni üyeler işte.Ama bizimki hala olamadı :\ Neyse gene de sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2010 Benim bilgim dahilinde değil bu konu bu nedenle üzgünüm sadece yönetime aktarabildim konunu ama merak etme mutlaka ilgilenilecek sorun ne ise çözülecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Muhtemel bir sorun görünüyor.. yanıtınızı özel mesaj olarak gönderiyorum o şekilde görüşelim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baudrillard Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2010 aynı sorunla biri daha karşı karşıya kalmış bildirmemi istedi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.