ardic Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2010 Arkadaşlar iyi geceler.Geçen gün bir lokantada yemek yemekteydim ve birden gözümün önündeki 3 bardaktan bi tanesi masanın bir ucundan diğer ucuna doğru hareket etmeye başladı ve önümde durdu.Gayet belirgin bi hareketlenmeydi bu.Bundan aylar önce 3 arkadaş cin çağırmıştık acaba bununla bi ilgisi varmıdır? Bir daha böyle bi olay durumunda bişey yapmalı mıyım ? şimdiden teşekkürler. NOT:Masada eğim falan yoktu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 cinler hakkında pek birşey söylüyemem sana bizimde çağırmışlığımız cok oldu ama böyle bir olay yaşamadık ne yazıkki peki bunu yaşadığın saat kaçtı bu konuda bilgi verebilirmisin ? paranormal varlıklarda olabilir bilinmez veya telekinezi gücü olan bir kişi sizi korkutmak içinde bunu yapmış olabilir sebepleri çok fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ardic Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 22:30 23:00 arasındaydı.Otogardaydım Ankara'ya gidiyodum.Peki cin çağırdığınız zaman gelmiş miydi ? Cine soruları da ben sormuştum :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 gelmişti :S olayı anlatiyim bak sana bi arakdaş vardı fazla içli dışlıydı bende ilgileniorum az biraz diye benide çağırdılar merak işte ne gelirse başlarına meraktan gelir insanların, ben pek çağırma taraftarı değildim açıkcaası netten bi kaç duasını falan bulduk ışıkları kapattık bir mum yaktık bir ayna aldı karşısına başladı okumaya sonra bi durdu başladı konuşmaya kmse inanmadı ilk başka özel bir kaç birşey sorduk ve bildi işte mileltin korkudan bittiği an oldu ben istifimi bozmadım hiç bende birşey sordum söyledi yine aynıyım ayar oldu olsa gerek giderken sana özel birşey bırakacağım dedi, sonra başka bi dua okudu arkadaş geçtim karşı kanepeye oturdum dua kağıdı ordaydı araya düştü almak için eğildim bir kedi büyük alacalı grili bir kedi gözleri simsiyah öyle bir bakışı vardıki hiç unutmuyorum korktum birden tabi kediyi görünce herkez toplandı ewden çıkıyorlar ki ne hikmet anlamadım o kedi oraya giremez imkansız oraya girmesi ve hayvanın suratındaki ifade öyle birşeydiki :S herkez çıktı bnm ayakkabılar converse bağlamak uzun sürüyor ben yawaş yawaş bağcıkları bağlıyordum pek korkmam açıkcası kedi yanıma geldi ve yanımda durdu bacıklarımı bağlayana kadar sonra kafasını okşadım kedinin ve çıktım bizimkiler nerde kaldın sen diyorlar bembeyaz olmuş yüzleri, dedim korkmayın iyice başımıza sarıcanız dedim arkadaş (ewin sahibi) o gün ewe girmemiş hiç ertesi gün anneleri geldiğinde gitti ewe ya bak ben şöyle birşey biliyorum akşam ezanı ile sabah ezanı arasındaki saatler pek iyi olmuyormuş bu varlıkların ozaman daha rahat oldukları söyleniyor (büyüklerim öyle diyorlar hep:) de ben dedikleri hiçbişeyi takmam) yani öyle bir varlık başına obse olmuş olabilir bilmemem ama telekinezi gücünü geliştirmiş manyağın biride yapmış olabilir :S nevermore yardımcı olabilir belki sna çok fazla bir bilgim yok ne yazıkkki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 o cin çağırma olayını oturup yapardık hiç gelmezdi, onu dualarıyla yapmak lazım gerçi onlara dua denmez, dua kelimesinin anlamı dilek kelimesiyle benzerdir. eğer siz çağırdığınızda geldi ise belki cindir, ama sizi korkutmak isteyen bi telepsiko olabilir:) sonuçta yapılamayacak diye birşey yok(Y) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Belkide hiç farkında olmadığınız birşey yüzünden oldu.bardakların altında biraz su birikince sağa sola kayabiliyor. Bence o anda ne olduğunu en iyi siz bilebilirsiniz. Bir varlık yapmış olsaydı az çok hissederdiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ardic Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Yok yok kesinlikle kayma değildi o.Uzun bir süre hareket etti çünkü.Telekinezi gücü yüksek biri yapmış desek de etraftaki insanlar yaşlı yaşlı amcalardı bi tane de apaçi vardı o mu yaptı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 olabilir bu arada bizim çağırdığımız geldimi geldi ne geldiği önemli deil geldiya boşver gerisini haha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ardic Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2010 Amaan neyse arada iyi oluyo böyle gelip gitmeler boşver fazla kurcalamaya gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2010 Amaan neyse arada iyi oluyo böyle gelip gitmeler boşver fazla kurcalamaya gerek yok Katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.