chesterfield Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2010 http://filmdiziseyret.org/vidresim/alf.jpg Çocukluğumu hatırlatan güzel bir dizisiydi ALF... Çok tüylü kısa boylu kilolu balığı kafasıyla beraber yemeyi seven ve çarkıfelek izleyip sesli harf satın al diye bağıran uzaylı. Hatta bir bölümde evi terkedip mektup bırakan, yazdığı mektuba gözyaşlarını döküp kendini acındırmaya çalışan ancak numara yaptığı için gözyaşı yerine kağıda reçel sürmesiyle beni güldüren beni öldüren aklıma geldikçe çocukluğumu özlememe sebep olan harika yaratik...Arkadaşım olmasını isterdim hep.Gelip bizim evde yaşamasını... Alf'i sevmemizde en büyük etken belkide Müşfik Kenter'in sesiydi.Dizileri sevmemizde seslendirmenin çok büyük önemi olduğunu düşünüyorum.Bazı dizilerin orjinalini seyrettiğimizde sevdiğimiz dizi bumuymuş diye düşünebiliyoruz bile bazen. Daha dizinin jeneriğini dinlerken çıldırıyordum sevinçten ,hele birde bu Alf'in evini gözetliyen bir komşuları vardı adam Alf'i görmüş fakat bir türlü karısına ispat edememişti ve deli oluyordu... Birde evin kedisiyle kafayı bozmuş... Şans adlı şanssız kediyi yiyebilmek için tek ayak üstünde söylediği yalanları hatırlıyorumda ne kadar eğlenceliydi. Hayvan sever olsamda evdeki kediye düşman olması beni hiç kızdırmazdı ,tam aksine beni hep güldürürdü.Hatta anneme Alf'in oyuncağını bile aldırmştım. Gecen özel bir kanalda yeniden seslendirilmiş haliyle karşılaştım Alfle.Zaten şarkılarımızı kirlettiniz, filmlerimizi mahvettiniz, bir alf'imiz kalmıştı ... Bari hiç olmazsa biraz emek verseydiniz, benzetseydiniz, zahmet edip iki kuruş fazla ayırsaydınız, gerçek sahibine seslendirtseydiniz... Ya da kendinize vada yaratığı tadında yeni bir kahraman yaratsaydınız, ama bizim alf'imize dokunmasaydınız keşke... Hey gidi günler heyyyyy........ Güzeldi be eski diziler,çizgi filmler sanki biz dahamı şanslıydık bu konuda acaba?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2010 cocukken izlerdim bunu ve gerçekten çok güzeldi insanı kopartmakta birebir diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.