apollo Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2010 Başarısı kanıtlanmış bir büyüdür.Bir parça kedi tüyünü sabah kapıdan çıktıktan hemen sonra yere atın. Üzerine basın ve ezerken ONKAN kelimesini yedi kez tekrar edin.O gün ve devam eden bir hafta boyunca büyük kısmetler kapınıza gelecek. Bu büyü sadece her ayın altıncı günü yapılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Bu druidlerden bir kısmet açma büyüsüdür. Onkan da bir tanrı/tanrıça adıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Druidlerden Yürüttüğüm Popüler büyüler isimli kitapta geçiyor. (deniz s. vincent) Hayatımda para verdiğim için pişman olduğum tek kitap bu uydurma kitaptır. Ne druidlerle alakası var, ne de büyüler ve isimler gerçek. Resmen adam para kazanmak için kitabı uydurmuş. Kendisi de zaten başta anlattığı öyküde para kazanmak istediğini gizlemiyor. resmen dalga geçiyor insanlarla. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Yok kullandıgı bazı isimler gerçek Zaten büyü adı altında yazılan bir çogunun hazin sonu bu Bkn. para büyüsü ask büyüsü .. kıl büyüsü .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tilki Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 bunu biliyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aleazar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 merhaba acaba tuyunu aldigimiz kediye bir zarar gelirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 1 tüyü koptu ölmez ya. severken elinize zaten 1 avuç kıl dolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fox Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 kedi ne alaka anlamadım constantine de bile cehenneme giderken adam kediyi kullanıyodu. ugursuz nankor varlıklar denemeyecegım işlerden biri bu.. Neden bukadar dusmansın diyecegınızı duyar gibiyim annem kedi beslemeye karar verdıgınde tum hayvanları severım kedıyı kucagıma alıp kaldırdım sevıyodum gozume tırnak attı Allahtan bişey olmadı ama çıkarabilirdide.. neyse paylaşımınız icin tesekkurler diyelim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Kedilerin şeytanla, cehennemle alakası yoktur! Hayvanların sadece simgesel bazda alakası olabilir. Saçma sapan filmler izleyip önyargılara kapılmayın. Köpekte ısırabilir? Kuş gözünü gagalayabilir? Hadi tüm hayvanlardan nefret edelim hepsi zararlı! Peki bizim zararımız ne olacak Fox? Her gün kullandığın eşyalar, malzemeler ile kaç tane hayvanın yuvasını yok ettiğini, her gün yediğin etlerin kaç tane hayvana ait olduğunu biliyor musun? Peki sadece ihtiyacımız kadar mı yiyoruz? Yoksa istediğimiz kadar mı? Her gün yollarda kaç tane hayvan ezilerek ölüyor? Bu mantığı hiç bir zaman anlayamayacağım kusura bakma. Hayvanlar eğitilebilirler. Eğitimi geç senin enerjin neyse ona da o yansır. Evimde 2 kedi var. Ailemin evinde 5. Bir o kadar da geçmişte baktım. Ne kadar kızdırırsam kızdırayım, yüzümü yaklaştırdıgımda pati atacaksa bile tırnaklarını içeri sokarak atarlar. Hiç birisini eğitmedim. Ayrıca kedilerin negatif enerjiyi emdiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydir. Depresyon, sinir hastalıkları gibi durumlara pozitif yönde etki yaptığı da. Bunca zaman bu kadar kedi baktım, hiç bir uğursuzluklarını görmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 ya bizim evde kedi var zaten böyle olduğunu bilseydim hiç durur muydum ya hemen yapıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eccshadows Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Ya biraz garip olacak ama bu büyüler dini günaha falan giriyor mu merak ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hangi dine inandığınıza göre değişebilecek bir soru... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Ya biraz garip olacak ama bu büyüler dini günaha falan giriyor mu merak ediyorum günah değil hatta benim inancıma göre çok büyük sevap... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 evde kedim var kıyacam ona Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fox Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Ariakas amacım polemik değil sağol uzun uzun acıklamıssın ama kedilerin mistik olaylarla alakası yoksa neden bir obje ? filmler saçma sapan olabilir ama çoğunun başlangıc noktası var ve bazı yapımlar bu noktaları bazı gerçek bilgilere dayandırır. Film gerçek demiyorum ama bu dev yapımdada geçtiği gibi kediler konusunda herzaman söylendiğim yönde yorumlar deyimler vesaire.. olmuştur. Daha yazmaya kalksam Eski Mısırlara kadar gider... Neden haala kediler konusunda bukadar yazı yazdıgımı bilmiyorum sonuc olarak yaşayan bir canlı , içimden geldi yazıyorum işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 İnsan kanı, saçı, tırnağı veya kemiği de bazı büyülerde kullanılabilir. O zaman insan da mı uğursuz? Veya kuş tüyü, gümüş, metalik eşyalar, mum, su ve daha sayabileceğim bir çok şey... Kuşlar veya bu eşyalar da mı uğursuz? Eski Mısır da tam tersine kediler kutsal idi. Veya orta çağ Avrupa'sına gidelim. Kediler şeytan aracı, cadı hayvanı olarak nitelendirildiğinden büyük ölçüde katledildi. Cenevizliler ile birlikte gemilerle gelen fareleri ile birlikte veba salgını başladı. Eğer bu fareleri avlayabilecek kedi nüfusu yeterli sayıda olsa idi belki de salgın hiç başlamayacaktı veya çok daha az bir kayıp ile atlatılacaktı. Bu salgın dünya genelinde 75 milyon kişinin ölmesine sebep oldu. Bu sayı o an ki dünya nüfusunun 4'te 1'idir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.