Rapit Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2010 Hadi arakdaşlar herkez neden burda olduğunu ve neden burayı sevdiğini söylesin bu foruma takılıyorsunuz çünü burayı seviyorsunuz ama neden ? ---------------- Gnoxis'i seviyorum çünkü, Moralim bozuk olduğunda veya kafam dolu olduğunda dolu olan kafamı boşaltıyor, bozulmuş sinirimi burdaki ilginç ve güzel konularla düzeltiyor, beni mutlu ediyor Parapiskoloji bölümü özellikle dolu olan kafamı, taktıklarımı düşünmememi sağlıyor ve o an düşüncelerimi unutup daha iyi hissediyorum Eğlence bölümü ise bozuk olan moralimi düzeltiyor asık olan o suratımı gülücüklerle süslüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2010 gnoxisi seviyorum çünkü üye olduğum diğer sitelerde artık havalar çok soğudu...burası ise çok sıcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Matanay Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Çünkü nevermore nickli sevgili Hakan'la tanışmamı sağlamış oldu (L) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Çünkü nevermore nickli sevgili Hakan'la tanışmamı sağlamış oldu (L) katılıyorum Never ve buraya yazmyacağım kadar çok fazla güzel insanla tanışmama vesile olmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 gnoxisi seviyorum çünkü bana bi sürü yeni aşk ve sevgi verdi aslında ne kadar yetenekli olduğumun bilicine vardım insanların ne kadar iki yüzlü (ah artık bi de ben anmıım adını) olduğunu anladım insanların ne kadar iyi olabildiklerini ( Depppreessiveim, boooynuzsuz abim, melaaancholiam ve niceleri) anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 sevıyorum cunki paylasım alanı ... ve paylasıyoruz sevgımızı ofkemızı ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 öğrenebileceğim bir çok şey olduğunu öğrendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Tasarımı estetik,forum tam bir düzene oturmuş durumda,en önemlisi üyeler seviyeli insanlar. Böyle olmasında en büyük pay mod.ların.İyi iş çıkartmışlar Vee bir sayfaya 19 mesaj sığıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 seviyorum çünki bozuk moralimi herzaman düzeltmiştir gerek konularıyla gerek üyelerinin yorumlarıyla ama maşallah çöpçatan gibi olmuş gnoxis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 chatte muhabbetle sabahladığımız geceler mi desem, vakti zamanında yaşanan savaşlar mı desem kata mı desem dep mi desem hangi birini sayayım.... Ama en büyük etken nora tabiki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALISTER Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 aradığım herşeyi bulabiliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Profil rengi hoşuma gidiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Çünkü zeki insanlar burada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Çeşitli konularda paylaşım yapıyoruz, tartışmalara felan giriyoruz.Eğlenceli ve bilgilendirici. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyMary Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 çünkü düşündüğüm şeylerin garipsenmediği, insanların tamamen mantıklı konuştuğu, 2 yıldır sürekli takip edip az çok bi'şeyler öğrendiğim tek yer, ilgi çekici.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Düşüncelere saygı var.Bu benim için çok önemli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hey You Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Farklı insanlar olduğu için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taneminci Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 yeni keşfettim fakat çok memnunum. bolca bilgi buluyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fiend96 Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 En iyi silahında zırhında bana kendimizin olduğunu örettiği için, jethro'nun söylediği gibi zeki insanlar olduğu için ve sweet possionun söylediği gibi düşüncelere saygı olduğu için sevilmeyecek bi forum olamaz gnoxsis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Burası nedense bana ilk göz ağrımmış gibi geliyor hep.Ayrı seviyorum burdakileri. Sorulan sorulara mantıklı açıklamalar yapmaları ve birçok zeki ,yaramaz,komik,deli insanın bir arada mutlu mesut bilgi paylaştıklarını görüyorum. Seviyorum yani sizleri ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Farklı bedenlerde benim gibi düşünen aynı beyinler olduğu için Ne yaptığını bilen ne yapmaması gerektiğinide bilen kişiler olduğu için Konu her ne olursa başta modlarımız olmak üzere herkes yardım ettiği için Herkes olmasa da çoğunluk birbirlerinin fikirlerine saygı duyduğu için Paranormal bilgi kaynaklarının paylaşıldığı bir site olmasına rağmen bununla yetinmeyip herkese hitap edebilecek geniş konu başlıkları ve eğlence alanları olan ve alanında son derece bilgili olan modlar olduğu için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Profil rengi hoşuma gidiyor Geçerli bir neden dostum ben karmaşık olmayışınıda seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 insanları ciddiye alarak cevap veren ve soru sorduğunda yardımcı olmak için can atan arkadaşlar var burda.o yüzden gnoxis'i ve tüm üyeleri seviyorum(tanımasam bile) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 burada herkese laf yetiştirmek çok güzel oluyor bazen kendimi Ömer Çelakıl ve hayatın şifrelerine katılmış gibi hissediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Çünkü bana çok büyük dersler verdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.