nevermore Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2010 Eğer imkanlarınız el veriyorsa mekanı olabildiğince büyük olan ormanlık alanları seçiniz.Havanın çok aşırı sıcak olmadığı; ama baharın sonlarına, yaza doğru olan bir tarihi seçiniz ki bu tarihler önümüzde.Sizden başka kimsenin olmadığını hissedeceğiniz kadar derinlere doğru gidiniz ve ağaçlarla, seslerle başbaşa kalınız.YANINIZA EN SEVDİĞİNİZ ŞEYİ ALINIZ.Bu bir insan ise fotoğrafını almanız yeterlidir, sizi ruhsal haza ulaştıracaktır. Ve bağdaş kurarak oturun, gözlerinizi kapatın Meditasyon vs. YAPMAYIN! : ) Mümkünse sırtınızı bir ağaca dayayın otururken.Su sesi duymanız, veya etrafta akan bir suyun olması, ruhunuzu daha çok tetikleyecektir.İnsanın erdemli olan, ruhsal gücünü en çok tetikleyen mekanlardan birisi budur.Sesli şekilde en çok sevdiğiniz sözleri söylemeye başlayın.Yanınızda getirdiğiniz suyu toprağa bırakın ya da yeşilliklerin arasına.Oradan ayrılmanıza yakın çıkarın ve için o suyu. Böyle bir mekanı bulamıyorsanız evinizde kimsenin olmadığı sessiz bir vakitte, ya gündüz Güneş'in çok net vurduğu bir zamanda ya da gece Ay'ın çok net görüldüğü ve ışığının en çok yansıdığı saatlerde bağdaş kurarak oturunuz. Ve sağınıza bir cam küre-küp-kavanoz dolusu suyu, solunuza ise toprağı taze olan saksı içinde bir bitkiyi koyunuz.İkisinin arasında gözlerinizi kapatarak ya AY ya da GÜNEŞ ile oluşturduğunuz üçgende RUHUNUZUN DÜNYA'YA VE TÜM DOĞAYA YEPYENİ BİR NİMET ÇAĞIRDIĞINI VE DOĞURMAYA BAŞLADIĞINI HİSSEDİN. Sağınızda su, solunuzda bitki ve yukarıda GÜNEŞ-AY üçgeninin ortasındaki odak noktası sizsiniz ve bu üçgenin arasında onlarda bulunan tüm enerjiyi, dengeyi kendinize çektiğinizi hissedin.Bazen bitkiyi koklamanız, bazen suya parmaklarınızı değdirerek düşünmeniz, onlarla bir bütün olduğunuzu hissetmeniz sizi gittikçe açacaktır. Bunun etkisi yeterince büyüktür zaten.Bir kaç kez bunu sağladığınızda çalışmalarınızda onlardan aldığınız anahtarın her kapınızı açtığını görebilirsiniz.Bu var olanlardan bir dileme sanatıdır. BELKİDE - BEN DE SİZDENİM - DEMEKTİR; ama yabana atılır bir teknik değildir.Mümkünse bir gece veya bir gündüz bir kaç saat bu kurduğunuz üçgen arasında düşleye düşleye uyumayı deneyiniz.Sizlere çok şey bahşedecektir ve ruhsal gücünüzün enerjisi olağanüstü şekilde artacaktır.İnancı tam sağlayamayanlar için mutlaka denenmesi gerekir; çünkü inancı olağan şekilde kuvvetlendirmekte. ALINTIDIR Ayrıca denenmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elaHHale Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Gerçekten denenmeye değer...Ay Foçadan çok net ve güzel görülüyor...Toprak-Ay-Su.... Emeğe sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Abi denenmiştir demişsin ne sonuç aldın acaba paylaşır mısın bizimle de? =).Ve güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler =). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SPARROW Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 yapılabilirliği kolay bir uygulama da...hangi inancı kuvvetlendirir? yani bu uygulama bize ne kazandırır pek anlamadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajna Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Bu forumda üye olmadan önce okumuştum bunu. 2 gün önce denedim. Müthiş enerji yüklüyor. Yalnız güneşe fazla odaklandım herhalde. Gayet serin bir ortamda yaptığım halde felaket ısındım. Yandım resmen Doğa ile birleşme meditasyonları çok şey katıyor insana. Farkındalık yükseliyor. Ve onların gücüne acayip bir saygı ve hayranlık duyuyorsunuz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2012 Bizim evde yapsam benle dalga geçerler Fakat gerçekten faydalı bir yönteme benziyor herkese tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Foçadayım buna uygun bisürü yer var deneyelim bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.