angel of death Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2010 mrb arkadaşlar benm sorunum şu herhagi bi şeye özenerek baksam başına bir iş geliyor mesela bi arkadaşmn telefonu çk hoşuma gitti baya bi baktım telefona bir saat sonra arkadşm '' ya inanamıyorm telefonm çizildi'' dedi çk üzldüm o anda tabi daha sonra yine bi arkadaşmn tokasının rengini çk beğendim 2-3 saat sonra kırıldı . başka bi arkadaşmn kalemi çok hoşuma gitti ve kalem kayboldu bunun gibi örnekler çok oluyor . halk arasında '' nazar'' denilen şey başıma çok geliyor . napıcm bilmiyorm ben böyle olmasını istemiyorm düşünceleriniz ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2010 sende kem göz var arkadasım bu işin espirisi tamamen farkındalıktan uzaklasmıs ve negatif enerjiyle dolmussun ve enerjinde negatif olunca (-kutup) farkındalıgın az oldugu icin kontrolsüz çalışıyor.buna ...göz deniyor (bnm bildiğim kadarıyla kem göz) bi hocaya git yada meditasyonla negatif enerjilerini at . benim yorumum bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
disturbed Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2010 elem terefiş kem gözlere şiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2010 Bunlar herkesin başına gelir. Genellikle rastlantıdır ama olması da normal yani yapmanız gereken birşey yok. Yapabileceğiniz birşey de yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angel of death Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 ama artık o kadar çok başıma geliyo ki bu olay korkmaya başladm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Topu topu 2 tane olay sıralamışsın herkese olur bunlar sen büyütüyorsun sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.