Jump to content

Joe Banamassa


Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Blues müziğin son temsilcisi.. Steve Ray Vaughan'a aşırı derece de benzer bir tarzı var. Zaten bunu da saklamıyor... Çok yetenekli,bluesu diri tutacak bir adam.. Dinlenilmesinde fayda var..

Yanıtlama zamanı:

Ah evet canlı dinleme şerefine de erişmiştim :) yeni nesli bluesa taşıyacak tanrı olabilir mi ? Kim bilir .özellikle soloları sırasında yaptığı ses efektleri takdir edilir tarafımca..

Özellikle sloa gin mutlaka dinlenilmeli tavsiye edilmeli .

Konuyu açan arkadaş daha fazla bilgi verirse seviniriz tabi :)

Yanıtlama zamanı:

Buradaki görüşler tamamen benim kişisel görüşlerimdir tartışmaya açıktır. Bu adam son yılların çıkardığı en iyi gitarist... B.B. King'ten de fazlasıyla etkilendiğini söylese de B.B. King'e fazla benzemiyor tarzı. Blues müzik apayrı bir sanat ve icra etmesi çok zor. Zamanında Steve Ray bluesu diri tutmuştu.Şimdide ondan esinlenen Bonamassa. Bana kalırsa (farklı dönemin sanatçıları olsa da bir kıyaslama yapmak gerekirse) Steve Ray'den çok daha iyi..(Üstad beni bağışlasın :) ). Bir efsane olacaktır ileride.. Bu zamana kadar 4 albüm çıkardı,attığı sololar gitarı hissetmesi ve gitar çalarken büründüğü ruh hali de bana Gary Moore'u anımsatır... Ancak Gary Moore çok altında kalıyor bu adamın.. Mütevazı kişiliğiyle de takdirimi toplamıştır... Gerçekten büyük bir şans blues severler için.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...