Alcester Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2010 Blues müziğin son temsilcisi.. Steve Ray Vaughan'a aşırı derece de benzer bir tarzı var. Zaten bunu da saklamıyor... Çok yetenekli,bluesu diri tutacak bir adam.. Dinlenilmesinde fayda var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Ah evet canlı dinleme şerefine de erişmiştim yeni nesli bluesa taşıyacak tanrı olabilir mi ? Kim bilir .özellikle soloları sırasında yaptığı ses efektleri takdir edilir tarafımca.. Özellikle sloa gin mutlaka dinlenilmeli tavsiye edilmeli . Konuyu açan arkadaş daha fazla bilgi verirse seviniriz tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alcester Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Buradaki görüşler tamamen benim kişisel görüşlerimdir tartışmaya açıktır. Bu adam son yılların çıkardığı en iyi gitarist... B.B. King'ten de fazlasıyla etkilendiğini söylese de B.B. King'e fazla benzemiyor tarzı. Blues müzik apayrı bir sanat ve icra etmesi çok zor. Zamanında Steve Ray bluesu diri tutmuştu.Şimdide ondan esinlenen Bonamassa. Bana kalırsa (farklı dönemin sanatçıları olsa da bir kıyaslama yapmak gerekirse) Steve Ray'den çok daha iyi..(Üstad beni bağışlasın ). Bir efsane olacaktır ileride.. Bu zamana kadar 4 albüm çıkardı,attığı sololar gitarı hissetmesi ve gitar çalarken büründüğü ruh hali de bana Gary Moore'u anımsatır... Ancak Gary Moore çok altında kalıyor bu adamın.. Mütevazı kişiliğiyle de takdirimi toplamıştır... Gerçekten büyük bir şans blues severler için. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.