FearTheFutuRe Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2010 http://ufoloji.net/sites/default/files/user_uploads/2124/20101001010525_moon.jpg?1286007953 Tarihte uzayla ilgili belki de en çarpıcı komplo teorisi, Ay’a hiç ayak basılmadığıdır. İşte bu komplo teorisinin gerçek olup olmadığı çok yakında anlaşılacak... Neil Armstrong'un Ay'a inişinin videosu, önümüzdeki hafta ilk kez kamuya sunulacak. Sydney'de yapılacak gösterim, 1969'da gerçekleşen 'dünyanın en ünlü yürüyüşü'nü ilk kez halkla buluşturmuş olacak. Astronom John Sarkissian birkaç dakika süren görüntülerin yer aldığı filmin uzun yıllar arşivde kaybolduğunu ve bulunduğunda ciddi biçimde hasar görmüş olduğunu söylüyor. Armstrong'un Ay'a ayak bastığı ilk dakikalar Avustralya'daki istasyonlarda daha önce ve net alınan sinyaller sebebiyle NASA'dan önce burada kaydedilmiş. Kayıtların restorasyonunda çalışan tarihçi ve astronom Sarkissian bu dakikaların, Armstrong'u merdivenden inerken gösteren en kaliteli görüntüler olduğunu söylüyor. Kayıt, gelecek çarşamba Apollo 11 astronotu Buzz Aldrin'in de onur konuğu olduğu, Geographic dergisinin ödül gecesinde gösterilecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 40 sene geçmiş üstünden... Şüpheye yer kalmayacak şekilde düzenleyip öyle sunacaklardır videoyu. 1969'da inildiğini pek sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Aya ayak basma videosunu arşivde kaybetmek büyük başarı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Astronom John Sarkissian birkaç dakika süren görüntülerin yer aldığı filmin uzun yıllar arşivde kaybolduğunu ve bulunduğunda ciddi biçimde hasar görmüş olduğunu söylüyor. James: Hey Mike, kaseti nereye koydun dostum? Mike: Masanın üstündeydi James: Bunun üzerinde donut mı yedin sen? Kahve de dökmüşsün.. Mike: Nöbet tutarken olmuş olmalı kahretsin. Şunu saklayalım da göze batmasın. James: Boşversene kimse farketmez zaten:huh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Yine de bu kadar büyük bir komplo teorisi için çok basit hataların olması ilginç gelmiştir her zaman . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 40 sene geçmiş üstünden... Şüpheye yer kalmayacak şekilde düzenleyip öyle sunacaklardır videoyu. 1969'da inildiğini pek sanmıyorum. katılıyorum sana bu konuda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Aya ayak basma videosunu arşivde kaybetmek büyük başarı. Katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.