raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2009 İstiklal Marşının yazarı, Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı kahramanlık şiirine Ahmet Kaya'nın getirdiği yarı marş yarı türkü şeklindeki yorumu... güzel bir yorum olmuş... Ahmet Kaya'dan önce şiirin tamamı okunuyor ki o yrum da güzel olmuş... http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=ahmet+kaya+u%C4%9Furlar+ola&type=tag&video_id=4EhfKNnptUM Ey sürüden arkaya kalmış yiğit arkadaşın gitti haydi sen de git bak ne diyor ceddi şehidin işit haydi git evladım uğurlar ola haydi git evladım açıktır yolun zalimlere karşı bükülmez kolun bayrağı çek ön safa geçmiş bulun uğurun açık olsun uğurlar ola. eşele bir yerleri örten karı ot değil onlar dedenin saçları dinle şehit sesleridir rüzgarı haydi git evladım uğurlar ola haydi git evladım açıktır yolun zalimlere karşı bükülmez kolun bayrağı çek on safa geçmiş bulun uğurun açık olsun uğurlar ola haydi levent asker uğurlar ola yerleri yırtan sel olup taşmalı dağ demeyip taş demeyip aşmalı sende ki coşkunluğa er şaşmalı kahraman askerim uğurlar ola haydi git evladım açıktır yolun zalimlere karşı bükülmez kolun bayrağı çek ön safa geçmiş bulun haydi levent asker uğurlar ola haydi git evladım uğurlar ola. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 (düzenlendi) Bu yolda dönenler oldu,mum gibi sönenler oldu,yar göğsüne baş koymadan vurulup düşenler oldu ! http://www.izlesene.com/video/muzik-yorgun-demokrat/575868 Şimdi geçim derdinde Yorgun Demokrat.... Temmuz 24, 2009 west tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 aşkolsun west ben paylaşacaktım la bu konuyu! neyse canın sağolsun profilime de eklediğim son zamanlarda hayranı olduğum bir şarkısı... Ahmet Kaya-Yorgun Demokrat Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik Bu yolda dönenler oldu Mum gibi sönenler oldu Yar göğsüne baş koymadan Vurulup düşenler oldu Bir sen kaldın geride Ah akıp gidiyor hayat Yüreğim anlıyor seni Artık susma yorgun demokrat Şarkılar küsmüş dudağa Ömründe gecikmiş hasat Karışmış çoluk çocuğa Geçim derdinde demokrat İçlenir hatırladıkça İzlerini o günlerin Düşe kalka bata çıka Yaşadığı o depremin Bu yolda dönenler oldu Mum gibi sönenler oldu Yar göğsüne baş koymadan Vurulup düşenler oldu Bir sen kaldın geride Ah akıp gidiyor hayat Yüreğim anlıyor seni Artık susma yorgun demokrat http://www.youtube.com/watch?v=AX7jEKvEM0M Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elyfs Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Bu yolda dönenler oldu Mum gibi sönenler oldu Yar göğsüne baş koymadan Vurulup düşenler oldu Bir sen kaldın geride Ah akıp gidiyor hayat Yüreğim anlıyor seni Artık susma yorgun demokrat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Beğendiğinize sevindim arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Beğendiğinize sevindim arkadaşlar la bu şarkı sevilmez mi la? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 yüreğimizdeki en güzel yerlerden bahseden bir ezgi... bir çok kişiden dinlenilmiştir ama ahmet kaya'nın sesinden... http://yasaktube.com/HNPwLTlNx68!su-daglarda-kar-olsaydim-izle.html Şu dağlarda kar olsaydım olsaydım Bir asi rüzgâr olsaydım olsaydım Arar bulur muydun beni beni Sahipsiz mezar olsaydım olsaydım Şu yangında har olsaydım olsaydım Ağlayıp bizâr olsaydım olsaydım Belki yaslanırdın bana bana Mahpusta duvar olsaydım olsaydım Şu bozkırda han olsaydım olsaydım Yıkık perişan olsaydım olsaydım Yine sever miydin beni beni Simsiyah duman olsaydım olsaydım Şu yarada kan olsaydım olsaydım Dökülüp ziyan olsaydım olsaydım Bu dünyada yerim yokmuş yokmuş Keşke bir yalan olsaydım olsaydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2010 http://www.dailymotion.com/video/x4i0mf_ahmet-kaya-demedim-mi-haydar_music 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 neyi kanka dedin ya demez olurmusun (çaktırmaaa) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2010 Ahmet Kayanın tüm şarkıları güzel ama bu ayrı bi güzel bee Biz umutlar yolcusuyduk Rakı sofrasında meze olduk Bizim de harcımız değildi sevmek Yosmalar içinde kepaze olduk 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 neyi kanka dedin ya demez olurmusun (çaktırmaaa) [/quote yorumun için teşekkurederim bu arada saçların bir harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 Ahmet Kayanın tüm şarkıları güzel ama bu ayrı bi güzel bee Biz umutlar yolcusuyduk Rakı sofrasında meze olduk Bizim de harcımız değildi sevmek Yosmalar içinde kepaze olduk evet cann gerçekden güzel yorumun için teşekkurederim sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LAVANTA Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 teşekkürler alpercim,paylaşımın için.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2010 teşekkürler alpercim,paylaşımın için.. sağol teşekkurederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Ahmet Kayanın güzide parçalarından biri İspanyol bir sanatçı yorumlamış fenada söylememiş ha hoşuma gitti Buda Yunanistandan söyleyen Eleftheria Arvanitaki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Çok merak ettim ama videolar görünmüyor ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Dns'ni değiştirmen gerek videoyu seyredebilmen için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.