Neqative Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2010 Tekrar merhaba, bir önceki konum kilitlenmiş.. affınıza sığınarak tekrar bir konu açıyorum. kafamda o kadar çok soru işareti var ki.. demon'larla güç karşılığında bir anlaşma yapmam mümkün mü ? eğer mümkün ise ne kadar sınırları zorlayabilirim.. ? gerçekten demonlar ile konuşmuş,anlaşma yapmış veya görmüş arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşırsanız çok minnettar olurum.. ayrıca ben adana'da yaşıyorum. uğraştığım işin ne kadar tehlikeli olduğunu bilmekteyim ve bilerek de olsa istiyorum.. hani nasıl söylesem.. sitenizde biraz araştırmalar yaptım ve demonlar ile konuşma,haberleşme olayları kişiye özel,gizli oluyor. peki bu işi gerçekten iyi bilen birisinin yardımını alarak demonlar ile iletişime geçmem ne kadar mümkündür ? mümkünse adana'da bana yardımcı olabilecek birisini bulabilir miyim ? hani hacı-hoca takımı gibi kişi,kişileri nerede bulabilirim ? Konuyu 24 saat kilitlemezseniz sevinirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Sana bakmanı söyledikleri konularda neden sormuyorsun bunları? O zaman kilitde yemezsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Öğrenmen gereken temel konular zaten forumda vardır. Önce onları kesinlikle aklına kazımalısın. Diğer aşama ise herşey sendedir. İnsanlar sana pedal çevirdiğinde bisikletin gittiğini , freni sıktığında durabileceğini öğretebilirler fakat dengede durmayı öğretemezler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Neqative Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 anlıyorum fakat konulardaki konuşma dilleri biraz farklı olmuş.. lise 4 öğrencisiyim notlarımda pek kötü sayılmaz ama o yazıları okuduğumda anlama zorluğu çekiyorum maalesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Bir önceki konunu neden kilitledim biliyormusun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Paranormal varlıklar bölümünde cin çağırma ritüeli / demon başlıklı konuyu oku . uzunca bir yazıdır ama hiç bir yerde bulamayacağın netlikte bilgiler vardır . Ve lütfen cevapları mevcut sorular için ayrı konu açma . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Neqative Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 peki kusura bakmayın.. konuyu arşive taşıyabilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2010 Tekrar merhaba, bir önceki konum kilitlenmiş.. affınıza sığınarak tekrar bir konu açıyorum. kafamda o kadar çok soru işareti var ki.. demon'larla güç karşılığında bir anlaşma yapmam mümkün mü ? eğer mümkün ise ne kadar sınırları zorlayabilirim.. ? gerçekten demonlar ile konuşmuş,anlaşma yapmış veya görmüş arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşırsanız çok minnettar olurum.. ayrıca ben adana'da yaşıyorum. uğraştığım işin ne kadar tehlikeli olduğunu bilmekteyim ve bilerek de olsa istiyorum.. hani nasıl söylesem.. sitenizde biraz araştırmalar yaptım ve demonlar ile konuşma,haberleşme olayları kişiye özel,gizli oluyor. peki bu işi gerçekten iyi bilen birisinin yardımını alarak demonlar ile iletişime geçmem ne kadar mümkündür ? mümkünse adana'da bana yardımcı olabilecek birisini bulabilir miyim ? hani hacı-hoca takımı gibi kişi,kişileri nerede bulabilirim ? Konuyu 24 saat kilitlemezseniz sevinirim.. al oku bi şu konuya yazdığımı http://www.gnoxis.com/direkt-sor-4811-7.html#post513414 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.