bloodsucker countess Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2010 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Here comes the rain again Yine yağmur buraya geliyor Falling on my head like a memory Bir anı gibi başıma düşüyor Falling on my head like a new emotion Yeni bir duygu gibi başıma düşüyor I want to walk in the open wind Açık rüzgarlarda yürümek istiyorum I want to talk like lovers do Aşıkların konuştuğu gibi konuşmak istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor ? So baby talk to me – like lovers do Öyleyse bebeğim konuş benle ,aşıkların konuştuğu gibi Walk with me – like lovers do Yürü benimle,aşıkların yürüdüğü gibi Talk to me – like lovers do konuş benle ,aşıkların konuştuğu gibi Here comes the rain again Yinei yağmur buraya geliyor Raining in my head like a tragedy Bir trajedi gibi başımda yağıyor Tearing me apart like a new emotion Yeni bir duygu gibi beni ikiye bölüyor I want to breathe in the open wind Açık rüzgarlarda nefes almak istiyorum I want to kiss like lovers do Aşıkların öptüğü gibi öpmek istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Sorunlu yapmıstı bu şarkı beni dinlediğim en iyi cover olması muhtemel bu şarkıdan şikayetçiyim kardeşim .. Alkol tüketimini hızlandırdığı için yasaklanmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Sanırım bir araştırma yapılsa herkesin bir dönemine damgasını vurmuş bir şarkı olduğu ortaya çıkıcak gibi duruyor. Çok pis bunalım yapıyor cidden Hele ki de sevgilinle aran bozulmuş ise direk silmelisin mp3'ünden ve bilgisayarından Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Efsane cover...Vokalist şarkıyı söylemiyor yaşıyor resmen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 o sesı zaten buyuleyıcıı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Sağlam bir cover. Favoriler kategorimde bulundurmam gereken şarkılardan biri bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Beğendiğim coverlardan biriydi teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 ahhhhh ahhhhhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sandey Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 süper olmuş. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.