Jump to content

Hayko Cepkin Videoları

GothicheartS

Önerilen Mesajlar

hayko cepkin 9 yıl kilisede eğitim almış birisidir .

Bir röportajında şöyle demiştir

"Bütün dinlerin kültürü ilgimi çekiyor. Örneğin ezanın saba makamında okunduğunu bilirim. Eğer o saatte açık bir yerdeyseniz farkedersiniz. Sabah ezanı, önce uzun verir, sonra yarıma düşer; korku verir. "

Hayko Cepkin'e en çok yakışan ağır şarkılar bana göre. Sonradan sevmemeye başlamamın nedeni endüstriyel metale kaçan şarkılarla özenti bir dinleyici kitlesi oluşturması. İlk çıktığında severdim bu şahsı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Haykoya yaptığı bu iş için teşekkür ediyorum ona dış görünüşü yüzünden haddini aşan laflar söyleyen kişilere kapak oldu. Bu arada haykoya cok yakışmış, zaten onun türk müziği hakkında eğitim gördüğünü biliyordum yani bunun herkese yaranmak için yapıldığını düşünmüyorum...:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'' evagram '' size katılıyorum.İnsanları dış görünüşlerine göre değerlendirmek hayatta en büyük hatalardandır.Hayko Cepkin'i çok yakından tabip ediyorum.Hayko bu ilahiyi söylemeden önce yaptığı işin en iyi olması için ( ki bence her zaman yapmaya çalışır ) bir eğitim almış ve gerçekten harika bir yorum olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilahiler güzeldir...mevlana da güzeldir ... dinlemiyorum hayko cepkini ama hoşuma gitti söylemesi...ilahi sevenler varsa bir demedim mi de pir sultanın vardır onu sami özerden dinleyebilirler...

dipçik:locked verdiğin bilgi güzelmiş sağol...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

davranış ve üslup olarak gerek insanlarla iç içe olması gerek yaptığı müzik ile çok dinlemesem dahi takdir ettiğim bir müzisyen benim gözümlede bu ilahiylede bunu tekrar kanıtlamıştır. bir röportajını izlediğimde ona hoş gözle bakmayan komşularına bile kendi müziğini sevdirdiğini anlatıyordu, belki bu şarkıya piyasaya ayak uydurma amacıyla klip çekmiş olabilir ama nasıl sevdirdiği açık işte..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=wdz5TbFnbaU

ölüyorum

-------------------------------------------------------------------------------------

[video=youtube;y0ouh-Lrpt0]

yalnız kalsın

-------------------------------------------------------------------------------------

görmüyorsun

yarası saklı

-----------------------------------------------------------------------------------

siren

---------------------------------------------------------------------------------

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benimde bugün bir derdim var

Bunu bilmek malesef elinde değil

Çürük bir parçam beni terketti

Bunu tekrar yeşertmek elimde değil

Gönül isterdi balık doğsaydım

Malesef unutmak elimde değil

Günlerce çöküp zorda kalsaydım

İnanki çözümüm seninle değil

Bak yorgun

Bitkin

Durgunum

Kaç kurtul geçmez bu ömür

Kimse yok yanımda

Aramam

Kendimden buldum

Seninde bugün bir derdin var

Bunu bilmek malesef şeyimde değil

Çürük bir parçan seni terketti

Bunu tekrar yeşertmek elinde değil

Günlerce çöküp zorda kalsaydın

İnanki çözümün benimle değil

Bak yorgun

Bitkin

Durgunsun

Kaç kurtul geçmez bu ömür

Kimse yok yanında

Arama

Kendinden buldun

http://www.youtube.com/watch?v=SZ2eiI83mP8

Tip,şekil ,biçimini beğenmiyenler önyargılı davranıyor bu arkadaşa karşı .

Ancak konuşma stili,bilgisi,külütürü şuana kadar türkiye deki müzik alanında boy gösterenlerin konuşma ve kendini ifade etme biçiminin en iyisi .

Yazımı dikkatli okuyun en iyi sanatçı demiyorum.

Kendini ifade eden ve en anlaşılabilir şekilde kelimleri karşı tarafa aktarabilen favori müzik dalında türkiyedeki adamım.

"Ki öyle olmasaydı katıldığı programlarda bir profesörle söyleşi sırasında seyircilerin Haykonun sölediklerini daha net anlıyoruz demeleri.

Yine bir kadın programında ölümü tasvir edişi ,

Dini ögelerle insanların birbirlerini zedelediği dönemde -Pir Sultan Abdal-'ın eserini seslendirmesi kendisi ermenidir ve bu durumu da çok güzel şekilde dile getirmişdir ,

Yine bir programda telefon bağlantısında sorulan sorunun kendisini köşeye sıkışdırmak amacı taşısada ölçülü ve taşı gediğine koyan bir cevap vermesi,

Çeşitli enstrumanları çalabilmesi ve müzik yelpazesinin geniş olması ."

Şahsı muhteremi tipe göre yorumlamamak gerekdiğini anlamamıza veya anlamama yetiyor diyeyim...Sonra övüyorsun denmesin. ;)

Bugünlük Forum Serüveni Yeterli Herkese iyi Vakitler Herşey Dilediğinize Yakın Olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne olur söyleyin sevenler bana

Ayrılmak kanun mu aşk kitabında

El ele tutuşup gülmeden daha

Terk etmek kanun mu aşk kitabında

Ümitlerim kırıldı bitti

Hayallerim yıkıldı gitti

Bu dert beni benden etti

Sevdim, sevdim bak ne hale geldim

Her seven sonunda düşüyor derde

Bu aşk kitabının yazanı nerede

Bir aşık inandı çok sevdi diye

Ümitlerim kırıldı bitti

Hayallerim yıkıldı gitti

Bu dert beni benden etti

Her seven sonunda düşüyor derde

Bu aşk kitabının yazanı nerede

Bir aşık inandı çok sevdi diye

Ümitlerim kırıldı bitti

Hayallerim yıkıldı gitti

Bu dert beni benden etti

-----------------

Solo

http://www.youtube.com/watch?v=rhc1D5lzfvU

Nilüfer'li performans.

http://www.youtube.com/watch?v=rTqGivLQZzM

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...