GothicheartS Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2009 hayko çizgiyi bozma haykooo http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/6f4f64fe78ac001367d5d14badd46ff346ab7b3d0d7b2aea8883eafb06ae80297088d87fc30a13e518824 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 paylaştığın youtube danmı ? bide ktunnelden paylaşsaydın keşke bazılarında gözükmeyebilir (örnk:bn) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Sesine çok yakışmış. Paylaşım için sağol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 paylaştığın youtube danmı ? bide ktunnelden paylaşsaydın keşke bazılarında gözükmeyebilir (örnk:bn)ekledim dostum bakabilirsin linkten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Hayko Cepkin'i sevmeyen birisi olarak bunu beğendim, mavi mavi saçlarıyla sesini iyi kullanmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Ben olayın şirin görünmek için yapıldığını düşünüyorum.Teoman,Özlem Tekin gibi sanatçılar bu tür bi etkinlikte bulunmadılar ki gerekte görmediler.Burada Hayko'nun amacı her kesimden (+) puan almak başka birşey değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 hayko cepkin 9 yıl kilisede eğitim almış birisidir . Bir röportajında şöyle demiştir "Bütün dinlerin kültürü ilgimi çekiyor. Örneğin ezanın saba makamında okunduğunu bilirim. Eğer o saatte açık bir yerdeyseniz farkedersiniz. Sabah ezanı, önce uzun verir, sonra yarıma düşer; korku verir. " Hayko Cepkin'e en çok yakışan ağır şarkılar bana göre. Sonradan sevmemeye başlamamın nedeni endüstriyel metale kaçan şarkılarla özenti bir dinleyici kitlesi oluşturması. İlk çıktığında severdim bu şahsı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Her tarzda söylüyor ve her kesimden dinleyicisi oluyor böylece.Tebrikler Hayko Cepkin e güzel olmuş teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Haykoya yaptığı bu iş için teşekkür ediyorum ona dış görünüşü yüzünden haddini aşan laflar söyleyen kişilere kapak oldu. Bu arada haykoya cok yakışmış, zaten onun türk müziği hakkında eğitim gördüğünü biliyordum yani bunun herkese yaranmak için yapıldığını düşünmüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaJmEraN Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 '' evagram '' size katılıyorum.İnsanları dış görünüşlerine göre değerlendirmek hayatta en büyük hatalardandır.Hayko Cepkin'i çok yakından tabip ediyorum.Hayko bu ilahiyi söylemeden önce yaptığı işin en iyi olması için ( ki bence her zaman yapmaya çalışır ) bir eğitim almış ve gerçekten harika bir yorum olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 ilahiler güzeldir...mevlana da güzeldir ... dinlemiyorum hayko cepkini ama hoşuma gitti söylemesi...ilahi sevenler varsa bir demedim mi de pir sultanın vardır onu sami özerden dinleyebilirler... dipçik:locked verdiğin bilgi güzelmiş sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anfauglith Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 popçu resmen. şarkı da pop şarkılarına benzemiş. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 davranış ve üslup olarak gerek insanlarla iç içe olması gerek yaptığı müzik ile çok dinlemesem dahi takdir ettiğim bir müzisyen benim gözümlede bu ilahiylede bunu tekrar kanıtlamıştır. bir röportajını izlediğimde ona hoş gözle bakmayan komşularına bile kendi müziğini sevdirdiğini anlatıyordu, belki bu şarkıya piyasaya ayak uydurma amacıyla klip çekmiş olabilir ama nasıl sevdirdiği açık işte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 aferın hayko:) musluman bıle olmadıgın halde sanattan kacmıyorsun.. sakın ha hayko ılahı soyledı o da tarıkata grdı falan dıye dusunmeyın.. cunku onun ıcın dın,dıl,ırk ve rengın hıcbır onemı yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2009 güzel söylemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wdz5TbFnbaU ölüyorum ------------------------------------------------------------------------------------- [video=youtube;y0ouh-Lrpt0] yalnız kalsın ------------------------------------------------------------------------------------- görmüyorsun ------------------------------------------------------------------------------------- yarası saklı ----------------------------------------------------------------------------------- siren --------------------------------------------------------------------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 Benimde bugün bir derdim var Bunu bilmek malesef elinde değil Çürük bir parçam beni terketti Bunu tekrar yeşertmek elimde değil Gönül isterdi balık doğsaydım Malesef unutmak elimde değil Günlerce çöküp zorda kalsaydım İnanki çözümüm seninle değil Bak yorgun Bitkin Durgunum Kaç kurtul geçmez bu ömür Kimse yok yanımda Aramam Kendimden buldum Seninde bugün bir derdin var Bunu bilmek malesef şeyimde değil Çürük bir parçan seni terketti Bunu tekrar yeşertmek elinde değil Günlerce çöküp zorda kalsaydın İnanki çözümün benimle değil Bak yorgun Bitkin Durgunsun Kaç kurtul geçmez bu ömür Kimse yok yanında Arama Kendinden buldun http://www.youtube.com/watch?v=SZ2eiI83mP8 Tip,şekil ,biçimini beğenmiyenler önyargılı davranıyor bu arkadaşa karşı . Ancak konuşma stili,bilgisi,külütürü şuana kadar türkiye deki müzik alanında boy gösterenlerin konuşma ve kendini ifade etme biçiminin en iyisi . Yazımı dikkatli okuyun en iyi sanatçı demiyorum. Kendini ifade eden ve en anlaşılabilir şekilde kelimleri karşı tarafa aktarabilen favori müzik dalında türkiyedeki adamım. "Ki öyle olmasaydı katıldığı programlarda bir profesörle söyleşi sırasında seyircilerin Haykonun sölediklerini daha net anlıyoruz demeleri. Yine bir kadın programında ölümü tasvir edişi , Dini ögelerle insanların birbirlerini zedelediği dönemde -Pir Sultan Abdal-'ın eserini seslendirmesi kendisi ermenidir ve bu durumu da çok güzel şekilde dile getirmişdir , Yine bir programda telefon bağlantısında sorulan sorunun kendisini köşeye sıkışdırmak amacı taşısada ölçülü ve taşı gediğine koyan bir cevap vermesi, Çeşitli enstrumanları çalabilmesi ve müzik yelpazesinin geniş olması ." Şahsı muhteremi tipe göre yorumlamamak gerekdiğini anlamamıza veya anlamama yetiyor diyeyim...Sonra övüyorsun denmesin. Bugünlük Forum Serüveni Yeterli Herkese iyi Vakitler Herşey Dilediğinize Yakın Olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrılmak kanun mu aşk kitabında El ele tutuşup gülmeden daha Terk etmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerede Bir aşık inandı çok sevdi diye Terk etmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aşk kitabının yazanı nerede Bir aşık inandı çok sevdi diye Terk etmek kanun mu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı bitti Hayallerim yıkıldı gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim bak ne hale geldim ----------------- Solo http://www.youtube.com/watch?v=rhc1D5lzfvU Nilüfer'li performans. http://www.youtube.com/watch?v=rTqGivLQZzM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 cidden ii parça. sözlerine kendini kaptırınca çıkışı bulamıyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.