fortuneteller Oluşturma zamanı: Mart 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 26, 2007 yokluğu seçiyorum sen olmayınca Ozleyince baharin kokularini Ya da can erik koparmayi agactan Ya da bir an yilginlik gecince bakislarimdan Ve bunu bana unutturacak bir sey duslesem Aklimda bir sen sevgili Sohbet etmisligin o dingin anlarinda Bilsen tenine yakin tenimin heyecanlarini ne ozlemisim Hasret cekmek oyle zor ki sevgili Aklimda sorgusuz bir yerlere gitme istegi Ve bir tek sana sorasim var Nereye gidecegimizi dusunmeyecegimiz topraklara yolculugu Bir de donecek miyiz diye sormak gelmese aklimiza Bu bilesin yeniden dogmaktir yasama Ve benim ruhumda bir tek senin isigin var Bir seninle yenilenme arsuzu var yarina Parca parca dizilmis bir cocuk oyuncagi gibi Masum ve sevinc dolu Ruhum yeniden aciliyor gundogumuna Ve ben ilk temel tasim Ve butun huylarimin belirleyicisi ilk hucrem Sen olasin istiyorum sevgili Senden baska isik gormesin gozlerim Yatagimda bir kadin teninin tazeligi Ne zamandir yoklukla resimlenmis Avuclarim oyle soguk oyle issiz Yerine kimseleri koymayisligim var yine de Ben yoklugu seciyorum Sen olmayinca Varsin tenim isyanlarin yangininda kavrulsun Sana asik olmuslugumla sarhoslugu ariyorsan eger Gel bak yalnizligima bir tek senin icinde oldugun Ne anlatiyor hasretlerim Senin varligindan baska bir koku var mi odamda Gel anla yanginimi Gel gor senden baska herseyi silmisligimi Seni seviyorum diyebilmenin sevinciyle Bekliyorum sevgili Sonsuzca ........Gassan SATAR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 güzel eline sağlık şiirle falan fazla aram yok ama güzel işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 aslına bakarsan bende yenı merak sardım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 cok güzeldi gercekten saol ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 beğendiğinize sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yokluğun varlığın bir..Dünüm yok, yarınımsın .... Öyle bir aklıma geldi...Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 aklımda sorgusuz bi yerlere gitme isteği....... beni anlatıyo galiba...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.