bluelune Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2010 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Muhteşem. Tüpsüz daldığını sonra farkettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 ben olımpık havuzun bır ucundan gırıp obur ucuna gıdıp cıkmadan tekrar ortasına kadar gelıyorum ve cıktıgımda nefes nefese kalıyorum bu adam o nefesı nasıl tutuyo yuh dedırtecek bırsey :S gercekten ınanılmaz soktayım ayrıca denızın sahanelıgı de ayrı bır konu..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2010 geçen gün izlemiştim bir yerde muhteşem bir duygu olmalı , izlemek bile havamı değiştirdi , merci Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.