bloodsucker countess Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2010 umarım begenırsinizz ben bayıldımmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 bayıldımmm...tşşkrr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 4. sü resmen Çin işkencesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 nedenkı yahu bence cok guzel duruyor hepsii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alcester Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 ne mükemmel bir şeydir topuklu ayakkabı ya... kadının en cezbedici aksesuarı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 düşerim ben giyemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 ınan bana bır ıkı kere denedıgınde alısıyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pinar945 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pinar945 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 bunun dışında güzel ayakkabı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 zevkler ayrıdır tabii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 topuklu ayakkabıdan hoşlanmıyorum... bayanlara eziyet etmek için yaratılmış bir moda olduğunu bile düşünüyorum açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 bu en sondakı kırmızı arka fonlu olanlar benım ayakkabılarım cokta rahat gercekten yalnız boyum zaten uzun oldugu ıcın ancak ozel gunlerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 kırmızı fonlu olanları ilki ve sonuncusu hoş ama pembeli olan beni benden aldı nası bi yaratıcılıktır o : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 bılemıcem valla lekeden almıstım 6 sene once falan 19 mılyondu farklı bırsey herkez cok begenıyordu ama artık dolaba kaldırdım modası gectı sımdı ılk kırmızı fonlu olan fovorım ama o eskımıcek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olida1978 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 platform topuklar herzaman çok rahat olur normal topuklara göre...çok tercihim değildir gerçi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Asla giymem düz bilekten bağlı babetler ,spor ayakkabılar varken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adogan2 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Bu kadar ince ve yüksek topuklar...Hiç bana göre değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paperina Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 güzellermiş! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liremka Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 benim zaten boyum uzun, bir de topuklu giyersem felaket olur. belki ileride uzun biriyle evlenecek falan olursam ancak düğünde giyerim.. veya yeniden düşündüm giymem. düğünde converse giyerim. gün boyu topuklu giyilir mi ya? ayağı şişer insanın. hem de sözde en mutlu günümüz olacakken... gerek yok yani. ama güzeller. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Çok güzeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 bayıldımm yaa çok güzeller var aralarındaa ahhh onlara sahp olmakk ... teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Eğer ki bir kadın olsaydım asla bir topuklu ayakkabi istemezdim,giymezdim. Görünüşleri fena değilde yürürken problem çıkartabilir Bence en iyi seçim topuksuz,spor a uygun ayakkabılardan şaşmamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.