bluelune Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_nlB2iavXqvs/TFm5K8_quJI/AAAAAAAAD8U/SH2s87FavyY/s1600/Find+Vodka+Illusion.jpg resimde kaç şişe var??? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Oturup sayacak bi obsesif varmı merak içerisindeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Oturup sayacak bi obsesif varmı merak içerisindeyim Yanlış saymadıysam 15 geçkin en son 17ye kadar saydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 daha fazla .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Şu anda müsat değil o yüzden daha az saymışımdır gece tekrar irdelerim sonucu bulduğumda yazarım Şişe olarak insaları pencereleri ve binalarıda sayıyoruz değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 herşey..şişeler gizlenmiş durumda arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 55 yada 54 mü ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metodiew3 Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 53 saydm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 valla gozlerım agırdı bukadar bulabıldım arkadaslara kolayık olsun dıyede resım eklıcem 70 adet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 karaladım valla mınnacık baska turlu olmuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackPitch Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 74 tane sayabildim.Bloodsucker 12.işaretlediğin resimde masanın üstündeki şişeyi unutmuşsun.Onun haricinde 58.ci resimin altındaki duvara spreyle resim yapan kişilere dikkatini çek yanlamasına bir şişe de orda var.Ayrıca masanın etrafında oturan kişilerden 50.işarete en yakın olan 2 kişi yani balkona en yakın olan birbirine sarılmış 2 kişide bir şişe görüntüsü vermekte.Bunlarla beraber 28.işaretin sağında bulunan köpekle yaşlı adamın oluşturduğu işarete dikkat et orda da bir şişe görüntüsü var.Bunlarıda ekledinmi fena olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 vlla gozlerım yasardı artık okadarınıda sız bulun o sarılan kısılerede baktım ama ben pek benzetemedım oyuzden ısaretlemedım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alcester Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2010 o değil de resim sizce de harika değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.