Şaman Oluşturma zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2007 Sana çiçek getirdim; dikkatini çekmek için Her sabah karşıladım; bir gülücük görmek için Selam durdum en önde, bir günaydın bekledim; Okana gülümsedin, sanki beni görmedin Seni sevdim öğretmenim, yine de seni sevdim, Bisikletim olsaydı, inan sana verirdim. Sabah kırağıda geldim, buzda karda hep geldim Çok üşüdüm öğretmenim, üşümüşsün demedin. Hasta oldum bilerek, bunu hiç fark etmedin, Sevgini kazanmayı bir tek ben beceremedim. Kapılarda bekledim, tahtayı hep ben sildim Bazen ayağa kalktım, kimi zaman eğildim Gözümden yaş aktı bazen, kendi kendime sildim Sana yakın olmayı bir ben beceremedim. Yedi binlere kadar birer birer yazın dedin, Parmaklarım tutuldu, yazmaktan vazgeçmedim, Defterlerine baktın Aytuğ ile Figenin Dokuz yaprak doldurdum, ödevimi görmedim. Şiir verdin Nalana, Zühalin resmini övdün Süreyyaya güven verdin, beni hiç mi sevmedin? Gücensem de öğretmenim, hiç kızmadım, renk vermedim; Arka sıradaki Mehmet, seni seven Mehmetin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 çok güzelmiş ya eline sağlık birden duygulandım... bende hep arka sıralarda oturdum... ühühühü:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.