bloodsucker countess Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2010 eski ama unutulmaz sarkı [video=youtube;bjnJ6-s1BXM]http://www.youtube.com/watch?v=bjnJ6-s1BXM&feature=related 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 bilemedim ben bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 cıddımısın dınledın ama begendınmı pekii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 yani şimdi adamlar yapmış o kadar iyi ya bana başka bi grubu çağrıştırdı adını hatırlıyamadım ama iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2010 ben sadece bu sarkılarını bılıyorum zaten ama hosuma gıdıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALISTER Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 bu şarkı unutulmaz gerçekten .. çok eski ama unutulmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Bu şarkının Türkçe versiyonunu duymuştum. Ayşa Ayşa duy sesimi falan bir orasını hatırlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 evet ayse anlamına gelıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.